Dit evenement is geweest Bekijk komende evenementen
Voltooid, rechts vindt u enkele alternatieven

NMT Café: LISA Community

Tijdens het NMT café ontmoet je online niet alleen collega NMT-leden, maar vergroot je ook je kennis. Op donderdag 17 december leer je meer over:

 

LISA Community

LISA brengt gedreven internationale professionals bij elkaar uit de maritieme industrie. Ze delen ervaringen en inzichten en leren zo problemen sneller en beter op te lossen én gezamenlijke kansen te benutten. De community bestaat momenteel uit +/- 1.400 leden en groeit snel.

Met zoveel annuleringen en uitstel van beurzen en conferenties, is het tijd om de manier waarop bedrijven zich promoten te heroverwegen. LISA kan een cruciale rol spelen bij het genereren van nieuwe (inter)nationale contacten, leads en zakelijke kansen, met behulp van nieuwe tools die dit digitale tijdperk biedt. Wil je weten hoe LISA jou kan helpen met je exportactiviteiten? Schrijf je dan in!

Online netwerkmoment

Het NMT-cafe is een online netwerkmoment van 16.00 – 17.00 uur via ZOOM. Het allerbelangrijkste hierbij is natuurlijk dat NMT leden elkaar weer kunnen ontmoeten en horen hoe het bij elkaar gaat. Dus wil je in contact komen met andere leden om ervaringen te delen, vragen te stellen of gewoon om elkaar even te spreken, schrijf je dan in.