Dit evenement is geweest Bekijk komende evenementen
Voltooid, rechts vindt u enkele alternatieven

NMT Café: Samenwerken & Grenzen verleggen – Jan van Halst

Voorafgaand aan de zomervakantie heeft NMT een reeks NMT Cafés georganiseerd. Na een zomerstop gaan wij op 3 september weer door met de online sessies, nu om de week en op donderdag. Tijdens het twee-wekelijkse NMT café ontmoet je online collega NMT-leden, tijdens interessante kennissessies. Op 15 oktober hoor je in het NMT-café meer over:

Samenwerken en grenzen verleggen

Als kleine jongen had Jan van Halst maar één droom: profvoetballer worden. Dat is zoals je vast wel weet gelukt en ondertussen heeft hij een mooie loopbaan als profvoetballer achter de rug.

Leiderschapsprocessen en teamontwikkeling hebben Jan van Halst, tijdens zijn jaren op het voetbalveld en in het bedrijfsleven, altijd enorm geboeid. Het fascineerde hem hoe het kon dat een groep individualisten met topkwaliteiten als team niet het maximale bereikte, maar een groep individualisten met gemiddelde kwaliteiten boven zichzelf uit kon stijgen. Hij vulde zijn kennis en ervaring op het gebied van leiderschap- en teamontwikkeling aan met specialistische opleidingen. Kennis is macht, maar kennis delen is kracht. Dat is ook één van de doelen van NMT als vereniging, kennis delen!

Jan van Halst zal ons in dit NMT café zijn visie geven over samenwerken en grenzen verleggen. Iets wat we zeker nu en in de toekomst mogen toepassen in de maritieme sector!

Twee-wekelijks online netwerkmoment

Om de donderdag organiseren we van 16.00 tot 17.00 uur een online netwerkmoment via ZOOM. Het allerbelangrijkste hierbij is natuurlijk dat NMT leden elkaar weer kunnen ontmoeten en horen hoe het bij elkaar gaat. Dus wil je in contact komen met andere leden om ervaringen te delen, vragen te stellen of gewoon om elkaar even te spreken, schrijf je dan in.

Schrijf je ook in voor de andere NMT-cafés:

  • 17 september: Terug naar kantoor; update arbeidsrecht na corona, hoe ver mag je als werkgever en werknemer gaan? – Zwartbol Advocaten
  • 1 oktober: De maakbaarheid van een sterke reputatie – Maarten Halsema van IVRM reputatie
  • 15 oktober: Samenwerken & grenzen verleggen – Jan van Halst

Zien we jou bij een of meer van onze NMT cafés?