Dit evenement is geweest Bekijk komende evenementen
Voltooid, rechts vindt u enkele alternatieven

Offshore Energy 2017 (VOL)

Offshore Energy is gericht op de wereldwijde offshore- en energiebranche. Tijdens deze 2-daagse beurs & conferentie tonen naar verwachting een kleine 700 exposanten hun producten en diensten aan ‘s werelds grootste deskundigen, besluitvormers, inkopers, verkopers en beleidsmakers in de olie- en gas-, energie-, offshore- en E&P- industrie. Netherlands Maritime Technology (NMT) organiseert op dit evenement, dat plaatsvindt op 10 & 11 oktober in de RAI Amsterdam, opnieuw een Holland Paviljoen. Reserveer nu uw stand! Op dit moment is er nog maar één stand beschikbaar. Laatste kans!

knop_meld_u_aan

Zes redenen om te kiezen voor deelname via het Holland Paviljoen

1) Door de opvallend Nederlandse uitstraling die het Holland Paviljoen typeert, weet de beursbezoeker die op zoek is naar kwaliteit en innovatief vakmanschap u zeker te vinden.

2) Het Holland Paviljoen is goed gelegen in Hal 1. Toplocaties voor bedrijven die het verdienen in de spotlights te staan. Kies zelf het gewenste aantal meters. Er geldt een minimale hoeveelheid meters voor uw stand, geen maximale.

3) Bespaar tijd en moeite. Neem heerlijk ontzorgd deel aan Offshore Energy, NMT maakt het voor u mogelijk en biedt u ook het comfort van de beschikbaarheid over WiFi en een lekkere lunch.

4) De gezelligheid van het samen met andere Nederlandse maritieme bedrijven deelnemen aan een beurs. Via het Holland Paviljoen bouwt u aan en onderhoudt u uw maritieme netwerk.

5) Nodig al uw (potentiële) klanten uit voor de Holland Networking Reception.

6) NMT brengt de ‘Hollandse touch’ mee. Het Nederlandse barpersoneel zorgt ervoor dat u uw dag kunt starten met verse koffie. Ook kaas, pepermuntjes en drop reizen met u mee en op diverse beurzen bedienen we u en uw klanten met een verse Hollandse stroopwafel of een Hollandse Nieuwe.

Holland Paviljoen

Deelname is inclusief:
– Standbouw inclusief uiting van uw bedrijfslogo en bedrijfsnaam
– Standinventaris, elektra en verlichting
– Gezamenlijke centrale lounge met catering, inclusief lunch
– Holland netwerkreceptie
– Aanbod NMT reis- en transsportarrangement
– Gezamenlijke PR
– WiFi beschikbaar op het Holland Paviljoen
– Ondersteuning vanuit NMT

Oppervlakte paviljoen

Ten minste 432 m2

Kosten

De kosten per m2 voor leden van NMT bedragen € 460,- excl. BTW. De kosten per m2 voor niet-leden bedragen € 560,- excl. BTW. Er geldt een minimale afname van 9 m2 per bedrijf. Prijzen zijn excl. reis- en verblijfskosten.

Offshore Energy

In 2016 waren 667 exposanten present die 11.989 bezoekers met 99 verschillende nationaliteiten verwelkomden. Offshore Energy heeft de afgelopen jaren een voortdurende groei doorgemaakt en de ambitie om deze koers voort te zetten is volop aanwezig. In 2016 is de beurs verhuisd naar de hallen 1, 2, 4 en 5 in Amsterdam RAI. Het Holland Paviljoen van Netherlands Maritime Technology ligt op een zeer centrale locatie in hal 1.

Internationale offshore & energie markt

Hoewel er een heel voorzichtig herstel van de olieprijs lijkt op te treden, verwachten de meeste marktpartijen voorlopig nog geen terugkeer naar de 100 Dollar per vat die de markt tot medio 2014 als vanzelfsprekend beschouwde. Lager voor langer blijft het motto. In zo’n klimaat zijn innovaties om tot kostenreductie te komen belangrijker dan ooit. Grote spelers in de maakindustrie voor de offshore zitten daarom volop aan de tekentafel om te komen tot nieuwe producten die ook in een slechtere offshoremarkt competitief zijn. Bovendien beginnen de investeringen van oliemaatschappijen weer voorzichtig aan te trekken. Daarnaast gaat de offshore windmarkt een nieuwe groeiperiode in nu er zeer grote windparken met een nieuwe generatie windturbines worden aanbesteed. Dit vraagt om nieuwe installatieschepen en aanpassing van bestaande schepen. Het is dus zaak dat u de stand van zaken in de offshoremarkt heel goed in de gaten houdt, want wie zich nu goed voorbereid gaat dadelijk werk voorbereiden als de markt weer echt stevig aantrekt. Meld uw bedrijf dus aan voor Offshore Energy 2017!

 

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Joëlla Lucas, Trade Promotion Manager bij NMT.