Dit evenement is geweest Bekijk komende evenementen
Voltooid, rechts vindt u enkele alternatieven

Offshore Energy 2018 (VOL)

Ook in 2018 organiseert Netherlands Maritime Technology (NMT) een groot Holland Paviljoen op Offshore Energy in Amsterdam. Tijdens deze tweedaagse beurs & conferentie tonen naar verwachting een kleine 600 exposanten hun producten en diensten aan meer dan 12.000 bezoekers met zo’n 90 nationaliteiten. ‘s Werelds grootste deskundigen, besluitvormers, inkopers, verkopers en beleidsmakers in de olie- en gas-, energie-, offshore- en E&P- industrie zijn aanwezig. Offshore Energy vindt plaats op 23 en 24 oktober 2018 in de Amsterdam RAI.

Zes redenen om te kiezen voor deelname via het Holland Paviljoen

1) Door de opvallend Nederlandse uitstraling die het Holland Paviljoen typeert, weet de beursbezoeker die op zoek is naar kwaliteit en innovatief vakmanschap jouw stand zeker te vinden.

2) Het Holland Paviljoen is centraal gelegen in hal 1. Een toplocatie voor bedrijven die het verdienen in de spotlights te staan. Kies zelf het gewenste aantal meters. Er geldt een minimale hoeveelheid meters voor jouw stand, geen maximale.

3) Bespaar tijd en moeite. Neem heerlijk ontzorgd deel aan Offshore Energy, NMT maakt het mogelijk en biedt je ook het comfort van de beschikbaarheid over WiFi en een lekkere lunch.

4) De gezelligheid van het samen met andere Nederlandse maritieme bedrijven deelnemen aan een beurs. Via het Holland Paviljoen bouw je aan en onderhoudt je je maritieme netwerk.

5) Nodig al je (potentiële) klanten uit voor de Holland Networking Reception.

6) NMT brengt de ‘Hollandse touch’ mee. Het Nederlandse barpersoneel zorgt ervoor dat je je dag kunt starten met verse koffie. Ook kaas, pepermuntjes en drop reizen met je mee en op diverse beurzen bedienen we jou en je klanten met een verse Hollandse stroopwafel of een Hollandse Nieuwe.

Holland Paviljoen

Deelname is inclusief:
– Standbouw inclusief uiting van je bedrijfslogo en bedrijfsnaam
– Standinventaris, elektra en verlichting
– Gezamenlijke centrale lounge met catering, inclusief lunch
– Holland netwerkreceptie
– Aanbod NMT transsportarrangement
– Gezamenlijke PR
– WiFi beschikbaar op het Holland Paviljoen
– Ondersteuning vanuit NMT

Oppervlakte paviljoen

Ten minste 432 m2

Kosten

De kosten per m2 voor leden van NMT bedragen €465,- excl. BTW. De kosten per m2 voor niet-leden bedragen €565,- excl. BTW. Er geldt een minimale afname van 9 m2 per bedrijf. Prijzen zijn excl. reis- en verblijfskosten.

Offshore Energy

In 2017 waren 570 exposanten present die meer dan 12.000 bezoekers met 90 verschillende nationaliteiten verwelkomden. Offshore Energy heeft de afgelopen jaren een voortdurende groei doorgemaakt en de ambitie om deze koers voort te zetten is volop aanwezig. Het Holland Paviljoen van Netherlands Maritime Technology ligt op een zeer centrale locatie in hal 1.

Internationale offshore & energie markt

Hoewel er een heel voorzichtig herstel van de olieprijs lijkt op te treden, verwachten de meeste marktpartijen voorlopig nog geen terugkeer naar 100 Dollar per vat die de markt tot medio 2014 als vanzelfsprekend beschouwde. Lager voor langer blijft het motto. In zo’n klimaat zijn innovaties om tot kostenreductie te komen belangrijker dan ooit. Grote spelers in de maakindustrie voor de offshore zitten daarom volop aan de tekentafel om te komen tot nieuwe producten die ook in een slechtere offshoremarkt competitief zijn. Bovendien beginnen de investeringen van oliemaatschappijen weer voorzichtig aan te trekken.

Daarnaast gaat de offshore windmarkt een nieuwe groeiperiode in nu er zeer grote windparken met een nieuwe generatie windturbines worden aanbesteed. Dit vraagt om nieuwe installatieschepen en aanpassing van bestaande schepen. Het is dus zaak dat u de stand van zaken in de offshoremarkt heel goed in de gaten houdt, want wie zich nu goed voorbereid gaat dadelijk werk voorbereiden als de markt weer echt stevig aantrekt. Meld uw bedrijf dus aan voor Offshore Energy 2018!

Aanmelden

Aanmelden is niet meer mogelijk. Voor  wachtlijst registratie kun je contact opnemen met Joëlla Lucas, Trade Promotion Manager bij NMT via T 088 44 51 024 of lucas@maritimetechnology.nl.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met Trade Promotion Manager Joëlla Lucas.