Dit evenement is geweest Bekijk komende evenementen
Voltooid, rechts vindt u enkele alternatieven

Offshore Energy 2020 (virtueel)

Op 27 en 28 oktober opent de 14e editie van Offshore Energy Exhibition & Conference zijn virtuele deuren! Er is een heel online programma opgezet, omdat op deze manier ook van alles kan worden georganiseerd. Jij kan er via NMT met korting bij zijn. Lees snel verder om te zien hoe.

Het virtuele programma bestaat onder andere uit: Contact leggen met collega’s, je door experts laten informeren over de nieuwste ideeën en technologieën en de aandacht van je klanten trekken. Bij de eerste virtuele editie van OEEC is dit alles en meer mogelijk.

OEEC creëert de perfecte gelegenheid voor mensen die in de offshore-energiesector werken om nieuwe zakelijke relaties aan te gaan en bestaande relaties te onderhouden. Je kan veel interactie, informatie, presentaties en innovaties verwachten, waarvan veel live worden gestreamd. Er is een studio gebouwd in RAI Amsterdam waar talkshows en discussies worden opgenomen en uitgezonden.

Samengevat biedt OOEC 2020:

  • Offshore Energy Talks (met experts)
  • Showcases en presentaties van bedrijven
  • Live talkshows
  • Rondetafelsessies (Een exclusieve sessie over een onderwerp naar keuze)
  • Offshore Energy Awards (uitreiking aan de winnaars van ‘the best innovations of past two years in the market’)
  • Eén-op-eén Matchmaking-programma (om te netwerken en nieuwe mensen te ontmoeten)
  • Event Partners (maak kennis met de bedrijven die de energietransitie realiseren)
    Bonus: toegang tot het Navingo Career Event (dat tegelijkertijd plaatsvindt)

Meer informatie

Neem voor meer informatie en een speciale NMT kortingscode contact op met Joëlla Lucas, Trade Promotion Coördinator NMT, via E lucas@maritimetechnology.nl of T +31 (0) 88 44 51 024 .