Dit evenement is geweest Bekijk komende evenementen
Voltooid, rechts vindt u enkele alternatieven

Offshore Energy 2022 (VOL, wachtlijst mogelijk)

Offshore Energy vindt plaats op 29 en 30 november 2022 in de Amsterdam RAI. Ook dit jaar organiseren wij weer een groot NL Paviljoen. Tijdens deze tweedaagse beurs & conferentie tonen naar verwachting een kleine 450 exposanten hun producten en diensten aan meer dan 9.000 bezoekers met zo’n 82 nationaliteiten. ‘s Werelds grootste deskundigen, besluitvormers, inkopers, verkopers en beleidsmakers in de olie- en gas-, energie-, offshore- en E&P- industrie zijn aanwezig. Bekijk hier een sfeerimpressie van Offshore Energy 2021.

Zes redenen om te kiezen voor deelname via het NL Paviljoen

 1. Door de opvallend Nederlandse uitstraling die het NL Paviljoen typeert, weet de beursbezoeker die op zoek is naar kwaliteit en innovatief vakmanschap jouw stand zeker te vinden.
 2. Het NL Paviljoen is centraal gelegen in hal 1. Een toplocatie voor bedrijven die het verdienen in de spotlights te staan. Kies zelf het gewenste aantal meters. Er geldt een minimale hoeveelheid meters voor jouw stand, geen maximale.
 3. Bespaar tijd en moeite. Neem heerlijk ontzorgd deel aan Offshore Energy, NMT maakt het mogelijk en biedt je ook het comfort van de beschikbaarheid over WiFi en een lekkere lunch.
 4. De gezelligheid van het samen met andere Nederlandse maritieme bedrijven deelnemen aan een beurs. Via het Holland Paviljoen bouw je aan en onderhoudt je je maritieme netwerk.
 5. Nodig al je (potentiële) klanten uit voor de NL Networking Reception.
 6. NMT brengt de ‘Hollandse touch’. Het Nederlandse barpersoneel zorgt ervoor dat je je dag kunt starten met verse koffie. Ook kaas, pepermuntjes en drop reizen met je mee en op diverse beurzen bedienen we jou en je klanten met een verse Hollandse stroopwafel of een Hollandse Nieuwe.

Deelname is inclusief

 • Standbouw inclusief uiting van je bedrijfslogo en bedrijfsnaam
 • Standinventaris, elektra en verlichting
 • Gezamenlijke centrale lounge met catering, inclusief lunch
 • NL netwerkreceptie
 • Aanbod NMT transsportarrangement
 • Gezamenlijke PR
 • Ondersteuning vanuit NMT

Oppervlakte paviljoen

240 m2

Kosten

De kosten per m2 voor leden van NMT, IRO en/of NWEA bedragen €595,- excl. BTW. Niet-leden betalen €695,- excl. BTW. Er geldt een minimale afname van 9 m2 per bedrijf. Prijzen zijn excl. reis- en verblijfskosten.

Helaas is het paviljoen momenteel volgeboekt. Mocht je interesse hebben, meld je dan aan voor de wachtlijst.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met Trade Promotion Manager Joëlla Lucas via T 088 44 51 024 of E lucas@maritimetechnology.nl.