Dit evenement is geweest Bekijk komende evenementen
Voltooid, rechts vindt u enkele alternatieven

Offshore South East Asia (OSEA) 2020 – digitaal

In verband met de uitbraak van het Coronavirus heeft de organisatie van OSEA ervoor gekozen de fysieke editie van de beurs te annuleren. Om haar deelnemers en bezoekers de kans te geven zichzelf online te presenteren en potentiële klanten te ontmoeten, organiseren zij in 2020 een digitale versie, met onder andere seminars, matchmaking en netwerkmomenten. Deze online editie staat gepland van 24 t/m 26 november 2020.

Offshore South East Asia (OSEA) is het meest gevestigde olie- en gasindustrie evenement in Azië. OSEA heeft zich in de afgelopen 40 jaar sterk ontwikkeld. Gesteund door sterke support van de industrie heeft OSEA een hoog niveau aan internationale deelnemers.

De Singaporese markt

Singapore is de toegangspoort bij uitstek voor de industrie in Zuid Azië. Hoewel de maritieme maakindustrie van Singapore nog wel last heeft van de crisis in de offshore olie- en gasmarkt, is er weer een opwaartse trend merkbaar.

In Singapore worden erg veel reparaties en conversies uitgevoerd van onder andere oil rigs, semi-submersibles en offshore platformen. Daarnaast is Singapore één van de wereldleiders op het gebied van de conversie van FPSO schepen, FLNG schepen en de reparatie van LNG tankers. Maar Singapore richt zich ook steeds meer op conversie en reparatie van cruiseschepen. Daarnaast is Singapore een grote speler op het gebied van offshore en rigbuilding. De scheepsbouwactiviteiten zijn bescheiden.

De offshore olie- en gasmarkt

Er is meer optimisme in de offshore olie- en gasindustrie. Waar de laatste jaren vooral in het teken stonden van consolidatie, zit de sector eindelijk in de beginfase van (mogelijk) herstel. Wereldwijde investeringen in offshore exploratie- en productieactiviteiten zijn lichtelijk gestegen, evenals de booractiviteit op zee. Er is een stabilisatie of zelfs een kleine stijging van de tarieven voor diverse offshore schepen en platformen. Bovendien wordt er veel achterstallig onderhoud uitgevoerd. Kansen voor bouwers en toeleveranciers zijn er vooral op het gebied van innovatie- en technologie, nieuwbouw, conversies en refits. Martkinformatie voor OSEA 2020

Holland Paviljoen in 2020 geannuleerd

Het Holland Paviljoen in 2020 is geannuleerd. In 2021 (exacte datum volgt nog) zal alsnog de 16e editie van APM plaatsvinden in het Marina Bay Sands.

Meer informatie

Voor meer informatie over de digitale editie van OSEA2020 en over OSEA 2021, kun je contact opnemen met Marjan Lacet, Trade Promotion Manager bij NMT, via T: +31 (0)88- 445 10 22 of E: lacet@maritimetechnology.nl