Dit evenement is geweest Bekijk komende evenementen
Voltooid, rechts vindt u enkele alternatieven

Ontmoet potentiële klanten tijdens handelsmissie naar Bretagne (VOL)

“Ik zou eigenlijk wel meer zaken willen doen in Frankrijk, maar hoe pak ik dat nou aan? Bij wie moet ik langs en hoe ga ik dat allemaal inplannen?”


Herken je jezelf hierin?

Gelukkig hebben wij de oplossing voor jou. Want op 1 en 2 juli aanstaande organiseren wij een handelsmissie voor maritieme toeleveranciers en dienstverleners naar de regio Bretagne. Voor een investering van slechts € 595,- zorgen wij dat je in 2 dagen tijd je netwerk flink kan uitbreiden. Wij organiseren deze missie in nauwe samenwerking met het Netherlands Business Support Office (NBSO) in Nantes en Bretagne Commerce International.

Organisator

Het programma
Op maandag 1 juli bezoek je de Open de l’International, een jaarlijks georganiseerd internationaal netwerkevenement. Hier neem je deel aan B2B-meetings waar je één op één gesprekken hebt met potentiële klanten uit de regio Bretagne. Als jij aangeeft welke bedrijven je graag wilt ontmoeten, dan zorgt Bretagne Commerce International (de organisatie van de Open de l’International) ervoor dat jij daarmee aan tafel komt.

Dinsdag 2 juli staat in het teken van bedrijfsbezoeken. We stappen met de groep in de bus en gaan op bezoek bij de diverse scheepswerven die Bretagne rijk is. Denk bijvoorbeeld aan Piriou Shipyard. De bedrijven die we gaan bezoeken staan nog niet vast want daarvoor hebben we eerst jouw input nodig. Wij gaan dan ons netwerk aanwenden om de afspraken te maken.

Wat levert de handelsmissie naar Bretagne jou op?
• Een volledig verzorgd programma met B2B-meetings en bedrijfsbezoeken.
• Een potentieel groot rendement voor een betrekkelijk kleine investering.
• Professionele begeleiding vanuit NMT.
• Een uitgebreide bedrijfspagina in het missieboekje.
• Vervoer ter plaatse.

Aanmelden en kosten
Het maximaal aantal deelnemers is bereikt. Aanmelden is niet meer mogelijk.

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op met Joëlla Lucas, Trade Promotion Manager.