Dit evenement is geweest Bekijk komende evenementen
Voltooid, rechts vindt u enkele alternatieven

GEANNULEERD: Sea Japan Tokyo 20 t/m 22 april 2022

Helaas hebben wij onze deelname aan Sea Japan vanwege de vele inreisbeperkingen en coronarestricties geannuleerd. Momenteel staan er meer dan 400.000 mensen op de wachtlijst om Japan in te mogen reizen. Hiervan worden er ongeveer 5.000 mensen per dag in het land toegelaten. Aangezien Sea Japan eind volgende maand plaatsvindt is dit jammer genoeg onhaalbaar.

Neem voor meer informatie contact op met Marjan Lacet, Trade Promotion Manager bij NMT, via T +31 (0) 88 4451022 of E lacet@maritimetechnology.nl

 

 

Kijk vooruit en boek een plaats op het Nederlandse Paviljoen van NMT. Sea Japan in Tokyo zal van 20 tot en met 22 april 2022 met zo’n 600 exposanten uit 30 landen ruim 20.000 bezoekers trekken. In het Exhibition Center ‘Tokyo Big Sight’ starten je lange termijn relaties in de maritieme sector. Verzeker je daarom nu van een beursstand.

Reis samen met leden van NMT en lift mee op ons netwerk om succesvol zaken te doen. Japan staat op de tweede plaats volgens de orderboeken van scheepseigenaren, na China en voor Griekenland.  In het orderboek van scheepswerven vind je Japan op nummer 3 na China en Zuid-Korea (stand van zaken maart 2021).

Plaats Sea Japan 2022:

 

Sea Japan vindt plaats in Tokyo Big Sight, East Hall 5 & 6. Tokyo Big Sight is de populaire bijnaam van het Tokyo International Exhibition Center. Het Japanse evenementencomplex ligt in Ariake, de Baai van Tokio.

Japan top scheepsbouwlanden

Japan zet zichzelf in de schijnwerpers. Nu door de Olympische Spelen. Straks weer met Sea Japan. Dit is het grootste maritieme event in Japan dat tot de top van scheepsbouwlanden hoort. Daarom is Sea Japan het beste platform om te netwerken met de grote Japanse spelers in de maritieme industrie. Er is veel animo in Japan voor nieuwe connecties.

NMT: support jouw export

NMT faciliteert je bij jouw beursdeelname. Niet alleen met het Nederlandse Paviljoen. We organiseren MeetUp’s over de Aziatische markt op het online platform LISA waarvan je gratis lid kunt worden. Binnenkort presenteren we actuele marktinformatie over Japan, de maritieme industrie en Sea Japan. Dit doen we zodat jij je maximaal kunt voorbereiden op deze exportkansen.

Nederland Paviljoen

Deelname is inclusief:

  • Professionele ondersteuning vanuit NMT
  • Aanbod NMT reis- en transportarrangement
  • Gezamenlijke PR
  • Holland netwerkreceptie
  • Standbouw inclusief uiting van je bedrijfslogo en bedrijfsnaam
  • Standinventaris, elektra en verlichting
  • Gezamenlijke centrale lounge met catering

Kosten per m2

  • NMT-leden: € 795,- excl. btw.
  • Niet-leden, € 895,- excl. btw.

Prijzen zijn exclusief reis- en verblijfskosten. Er geldt een minimale afname van 9 m2 per bedrijf.

Meer informatie en inschrijven

Klik hier om direct aan te melden. Neem voor meer informatie contact op met Marjan Lacet, Trade Promotion Manager bij NMT, via T +31 (0) 88 4451022 of E lacet@maritimetechnology.nl