Dit evenement is geweest Bekijk komende evenementen
Voltooid, rechts vindt u enkele alternatieven

WindEurope Offshore 2019 Kopenhagen

Van 26 t/m 28 november 2019 vindt WindEurope Offshore 2019 plaats in Kopenhagen, ’s werelds grootste ontmoetingsplek van de offshore wind industrie. In 2017 bood de beurs, destijds in Londen, een platform aan 400 exposanten om hun netwerk te vergroten en te leren over de laatste trends in de offshore wind sector. De Nederlandse Wind Energie Associatie (NWEA) organiseert in samenwerking met NMT, Holland Home of Wind Energy en IRO een Dutch Village op deze beurs. Wil jij je bedrijf presenteren en gebruik maken van de vele voordelen van Dutch Village? Boek nu je stand!

Organisator

Plattegrond en beschikbaarheid

Dutch Village bevindt zich met een oppervlakte van 550 m2 op een uitstekende locatie in hal E, direct achter de hoofdingang en registratie. Klik hier voor een plattegrond van de gehele beurs. Wil je de plattegrond van de beschikbare stands op Dutch Village zien, klik dan hier.

Op het inschrijfformulier kun je aangeven welke stand jouw voorkeur heeft. Na de inschrijfdatum van 15 mei krijg je een stand toegewezen op basis van je opgegeven voorkeuren.

De deadline voor aanmelden is 15 mei 2019. Hoe eerder je boekt, hoe groter de kans is dat je jouw voorkeursstand krijgt.

Dutch Village

Deelnamen aan Dutch Village betekent dat je onderdeel uitmaakt van een indrukwekkende collectieve Holland presentatie. Dit biedt dan ook grotere impact dan wanneer je aanwezig bent met een individuele stand. Daarnaast kan je rekenen op ondersteuning van het Dutch Village team in de voorbereiding en ter plaatse.

Bekijk voor een sfeerimpressie de eerdere edities van Dutch Village op WindEurope Amsterdam 2017 en WindEnergy Hamburg 2018.

Kosten

Stand package BASIC* (kale grondhuur + gebruik van Dutch Village Lounge & ondersteuning):
€ 575,- per m2 + eenmalig € 450,-
Stand package FULL* (grondhuur/stand/meubilair + gebruik Dutch Village Lounge & ondersteuning):
€ 715,- per m2 + eenmalig € 450,-
Lounge package (inclusief deelname aan de gezamenlijke Holland Lounge met één paneel en 1 gratis exposanten pas):
€ 3000,-
Sponsor packages:
prijs op aanvraag beschikbaar.

*) incl. 1 gratis exposanten pas per 9m2.
Prijzen zijn exclusief BTW.

De bovengenoemde prijzen gelden voor leden van NWEA, NMT, HHWE en IRO. Niet-leden betalen een toeslag van € 100,- per m2 voor de stand packages en een toeslag van € 500,- voor de lounge package. WindEurope leden ontvangen 10% korting. Vriendelijk verzoek dit bij boeken aan te geven op het formulier.

Deelname is onderhevig aan de algemene voorwaarden van SWEE (lees hier).

Aanmelden

Boek je stand voor de deadline van 15 mei 2019.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met Trade Promotion Manager Joëlla Lucas via T 088 44 51 024 of lucas@maritimetechnology.nl.