Dit evenement is geweest Bekijk komende evenementen
Voltooid, rechts vindt u enkele alternatieven

WORKPOWER online workshop: ‘(Hoe kom je) van oud leiderschap naar vernieuwend & positief leiderschap?’ (members only)

“Fijn dat het niet zo’n abstracte, zweverige workshop was over leiderschap, maar gewoon pragmatisch, interactief en in duidelijke taal. Goed tempo en fijne tone-of-voice.” – Joanne Salverda, Director Talent Royal IHC

Van leidinggevenden of managern worden tegenwoordig andere skills verwacht dan tien jaar geleden. Met alleen vaktechnische senioriteit red je het in de maritieme branche al lang niet meer. Of je dit nu soft skills of faciliterend leiderschap noemt, iedere organisatie wil leidinggevenden die het beste uit hun mensen halen en zorgen voor de juiste teamsamenstelling, waarin werknemers optimaal kunnen presteren.

Het is een onderwerp dat soms lastig te vertalen is naar de praktijk. Daarbij komen ook nog eens de huidige uitdagingen door het coronavirus. Want hoe voer je eigenlijk een goed gesprek in de ‘1,5 meter samenleving’? Hoe geef je goed leiding aan teams die zich deels op de werkvloer en deels thuis bevinden? En welke stappen kun je als organisatie zetten om leidinggevenden hierin te ondersteunen?

In deze online workshop van WORKPOWER gaan we in op de volgende onderwerpen:

  • Wat betekent leidinggeven in de crisistijd van nu?
  • Hoe zorg je dat leidinggevenden een opbouwende en motiverende rol pakken?
  • Welke concrete stappen kun je als HR zetten om te zorgen dat managers het beste uit hun mensen halen?

De workshop is interessant voor iedereen uit de maritieme maakindustrie, die (deels) verantwoordelijk is voor het thema Leiderschapsontwikkeling en/of hiermee aan de slag wil en vooral zoekt naar praktische handvatten.

Opzet
Interactieve workshop waarin je leert waar je met jouw organisatie staat op dit onderwerp. We geven je praktische handvatten mee waarmee je in je eigen organisatie aan de slag kunt.

Aantal deelnemers
Maximaal 8 personen, waarbij we jullie aanmoedigen om een collega ‘mee te nemen’. Zo kun je makkelijker opbrengsten meenemen naar je eigen organisatie.

Data
29 september 2020

Tijd
10.00- 12.00 uur

Kosten en inschrijving
De kosten bedragen € 99,- exclusief BTW

Meer informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Laura Brouwer, Training Manager bij NMT via T 088 44 51 014 of E academy@maritimetechnology.nl.

WORKPOWER
WORKPOWER is een online workshopserie, in samenwerking met Aanpakkers. Tijdens deze serie behandelen we drie belangrijke en op zichzelf staande thema’s op het gebied van Duurzame Inzetbaarheid. Naast bovenstaande workshop biedt NMT nog andere evenementen aan: