Dit evenement is geweest Bekijk komende evenementen
Voltooid, rechts vindt u enkele alternatieven

Workshop ‘Hogere productiviteit door werkgeluk’

Werkgeluk’, wat houdt dat nu eigenlijk in? En wat moet de maritieme sector met zo’n ‘soft’ woord in een ‘harde’ productieomgeving? Nou, alles! Zo bleek al snel bij de laatste bijeenkomst van de Human Capital Werkgroep Noord.

Organisator

Als je als werkgever erin slaagt om de balans en discussie van werkdruk naar werkgeluk te verleggen, levert dat bijvoorbeeld meer betrokken en bevlogen medewerkers met een hogere productiviteit op. Daarnaast heeft het een positieve weerslag op jou als werkgever. Maar wat zorgt er nu voor dat je op het werk lekkerder in je vel zit en hoe kun je als organisatie hierop sturen?

Tijdens deze workshop wisselen we kennis uit over dit thema. In een interactieve setting kijken de workshopleiders van Loopbaan Sneek en Gelukwerkt.frl samen met jou naar de feiten en worden de verschillende pijlers van werkgeluk besproken. Ook bespreek je met je maritieme collega’s knelpunten in de maritiem-technologische sector. Want welke knelpunten zijn er en op welke pijler hebben die betrekking? Wat kun je van elkaar leren?

Spreeksters

Tineke Hooijsma – loopbaanadviseur/trainer/coach bij Loopbaan Sneek

Antoinette Overzet-Valkema – mobiliteitsadviseur/loopbaanadviseur bij Loopbaan Sneek

Martha Buning – facilitator en coach bij Gelukwerkt.frl

Annemieke Mintjes –inspirator en facilitator bij Gelukwerkt.frl

Doelgroep

Alle leden die meer willen weten over balans en werkdruk.

NMT Netwerkbijeenkomst

Deze workshop is een keuze-onderdeel van de NMT Netwerkbijeenkomst op 16 mei 2019 bij Veth Propulsion in Papendrecht. Hier kun je het volledige programma bekijken.