Dit evenement is geweest Bekijk komende evenementen
Voltooid, rechts vindt u enkele alternatieven

Young NMT presenteert: scheepsbouwfinanciering, hoe werkt dat?

Young NMT nodigt young professionals uit de maritieme maakindustrie uit voor het ‘Young NMT webinar: financing the building of a ship, how does that work?’ De financiering van een project speelt een steeds belangrijkere rol bij het kopen en bouwen van een schip. Maar heb je enig idee welke stappen reders, banken en scheepswerven nemen voordat een deal wordt gesloten en een schip wordt gebouwd, opgeleverd en afbetaald? In dit webinar wordt je geïnformeerd over de basisprincipes van het financieren van een schip en de uitdagingen die zich kunnen voordoen. Het onderwerp wordt vanuit drie invalshoeken besproken: reders (Amasus Shipping), banken (ING Bank) en scheepsbouwers (Royal IHC).

Het webinar vindt plaats op woensdag 17 februari van 16.00 tot 17.00 uur. Mis het niet en meld je direct aan!

Programma

Een één uur durend webinar met diverse presentaties, waarin drie sprekers je vertellen wat de rol is van reders, scheepsbouwers en banken in scheepsbouwfinanciering. De sprekers zijn:

  • Gert Mollema, Director & Customer Finance bij Amasus Shipping
  • Giedo Fieret, Corporate Finance & Customer Finance Solutions bij Royal IHC
  • Hajo Cijfer, Export Finance bij Rabobank

Aanmelden

Meer informatie

De spreektaal van Young NMT-evenementen is Engels. Neem voor meer informatie contact op met Erik Salverda (salverda@maritimetechnology.nl) of Joëlla Lucas (lucas@maritimetechnology.nl).

Wil je meer weten over Young NMT? Bezoek deze pagina.