Factoren keuze alternatieve brandstoffen besproken tijdens seminar

Tijdens het seminar ‘Alternatieve scheepsbrandstoffen; Welke factoren bepalen de keuze?’ van Platform Schone Scheepvaart werd gesproken over verschillende keuzemogelijkheden die reders hebben, als het gaat om alternatieve brandstoffen. Een kleine 60 deelnemers waren donderdagmiddag 15 oktober te gast bij het congrescentrum van TATA Steel te Velsen-Noord.

In het eerste deel van het seminar werd inzicht gegeven in de keuzemogelijkheden en de toekomstverwachtingen voor maritieme brandstoffen. Aan bod kwamen de technische en economische aspecten waar reders rekening mee houden bij hun brandstofstrategie. Na de pauze werden de afwegingen van reders besproken.

Klik hier voor een uitgebreid verslag over het seminar of bekijk hieronder voor een impressie een filmpje:

Seminar Financiering van milieu-innovaties

Wilt u woensdag 9 december 2015 alvast vrijhouden in uw agenda? Platform Schone Scheepvaart organiseert dan een seminar over de financiering van milieu-innovaties aan boord. Het volledige programma wordt begin november bekend gemaakt via de Kalender.

Meer informatie

Ga voor meer informatie naar www.schonescheepvaart.nl of neem contact op met Sanne de Vleeschhouwer, Innovation Manager Netherlands Maritime Technology.