Geslaagde Handelmissie Spanje 2022 achter de rug!

De Handelsmissie naar Vigo in Spanje 2022 is achter de rug. Met een grote groep leden hebben we lange, en vooral inspirerende, dagen doorgemaakt waarin we een bezoek brachten aan de Navalia beurs en verschillende vooraanstaande werven hebben bezocht.

Hans Greve van STC Trade B.V. ging ook met ons mee en blikt terug op zeer succesvolle dagen. Hans: ‘’Het was een goed gevuld programma. De werven zijn goed geselecteerd door NMT, je kunt in een korte tijd zoveel doen en de tijd zeer efficiënt besteden. ‘’ Tijdens de Handelsmissie zijn we op bezoek geweest bij o.a. Astilleros Armon, Freire en Metalships & Docks. Hans vertelt verder: ‘’Voor mij was het qua leads een hele goede investering. Er was oprechte interesse in mijn product en ik heb meteen een aantal afspraken kunnen maken. Ik ga in de toekomst graag mee naar een andere Handelsmissie want het is echt de moeite waard!’’

Ook met NMT mee naar een Handelsmissie of beurs in bijvoorbeeld Duitsland, Singapore of Indonesië? Bekijk hier de kalender en schrijf je in!