Hoofdsponsor NNPC ziet Maritieme Awards Gala als ultieme gelegenheid om sector weer met elkaar te verbinden

NNPC is al partner  van het  Maritime Awards Gala sinds 2009 en heeft dit altijd gezien als hèt evenement binnen de maritieme sector. Juist nu COVID-19 op zijn retour lijkt te zijn, biedt het Maritieme Awards Gala de ultieme gelegenheid om de sector  weer met elkaar te verbinden.

Waar kijken jullie het meeste naar uit?

Voorzitter van de Raad van Bestuur Rob Beets: “Na een jaar van afwezigheid van het Maritime Awards Gala en onze leden en verzekerden voornamelijk digitaal gesproken te hebben kijken wij ernaar uit om onze relaties weer daadwerkelijk te ontmoeten!”.

Wat is de innovatieve bijdrage van NNPC aan de Nederlandse maritieme industrie?

“De NNPC  is een onderlinge verzekeraar welke opgericht is in 1937 door en voor reders. We verzekeren schepen op onderlinge basis, waarbij de belangrijkste focus de belangen van onze aangesloten leden en verzekerden is. De NNPC gaat voor een duurzame relatie en niet voor een eenmalige transactie.  Door onze focus op de belangen van onze leden en verzekerden weten wij wat er in de maritieme sector speelt en kunnen wij proactief inspelen op veranderingen. Wij streven ernaar  om onze product- en dienstverlening  zo te ontwikkelen dat deze naadloos aansluiten bij de ontwikkelingen en groei van onze leden en verzekerden”, aldus Beets.

Wil je net als NNPC ook met jouw bedrijf uitblinken als hoofdsponsor? Op de website van het Maritime Awards Gala vind je meer informatie.