Ideeën verzamelen en kennis maken met vakgenoten tijdens NMT Themabijeenkomst Marketing Communications

Een volle zaal vol belangstellenden voor merkstrateeg Ingmar de Lange. De keynote speaker onthulde zijn werkwijze bij het komen tot een stevige merkpositionering via het Zwitsers ‘merkmes’. In tien stappen naar een sterk merk. Bijna 80 leden, actief vanuit zijn/haar functie in de marketing en/of communicatie, waren op 4 oktober present in Pompgebouw De Esch in Rotterdam voor de NMT Themabijeenkomst Marketing Communications.

Meer informatie

Workshops

Na De Lange verspreidde de groep zich over de zalen voor diverse workshops; een inspiratiesessie verzorgd door Wärtsilä Netherlands en Shipbuilder, een Pressure Cooker sessie met Datema Delfzijl BV en een Masterclass rondom Employer Branding. Waar er volop werd gebrainstormd tijdens de Pressure Cooker sessie, werd er in andere zalen aandachtig geluisterd, vragen gesteld en/of moesten deelnemers via een app laten weten hoe zij over diverse thema’s dachten.

Tijdens de pauze werd druk genetwerkt waarna de tweede workshopronde begon. Damen Shipyards verzorgde een interessante inspiratiesessie rondom het thema ‘Maritime Marketing: it’s all about our attitude. Digitalisation and a pro-active attitude; how  start-ups and non-maritime companies are winning from established players.’ De Masterclass draaide om ‘Social Selling & Personal Branding’, met o.a. veel nuttige tips. Roel Hooiring leidde opnieuw een Pressure Cooker sessie met een probleemstelling van Piet Brouwer Elektrotechniek. Uiteindelijk deed niet alleen Piet Roskam verrassende inzichten op, maar ook de tien meedenkende professionals.

Met dank aan

We bedanken graag de betrokken partijen die zich hebben ingezet om het evenement tot een succes te maken en in het bijzonder de leden van NMT die een actieve bijdrage hebben geleverd! Sabine Bonenkamp van Wärtsilä Netherlands, Cees Verkerk van Shipbuilder, Marjan van Delden van Datema Delfzijl BV, Jan-Hein Reeringh van Damen Shipyards en Piet Roskam van Piet Brouwer Elektrotechniek BV.

Fotoalbum

Bekijk hier het online fotoalbum van dit evenement.