Maak jij dit jaar kans op de Maritime Innovation Award of de Maritime Designer Award?

Op maandag 4 november 2019 worden op het Maritime Awards Gala de twee innovatieprijzen van Netherlands Maritime Technology (NMT) uitgereikt: de Maritime Innovation Award en de Maritime Designer Award. Aanmelden voor deze awards is nu mogelijk.

Meer informatie

Maritime Innovation Award 2019

Heeft jouw bedrijf een innovatief product, proces of dienst voor de maritieme industrie en verdient dit meer publiciteit? Meld je dan aan om kans te maken op de Maritime Innovation Award 2019. Ieder Nederlands bedrijf, dat recentelijk een vernieuwend(e) product, dienst of proces voor de maritieme industrie heeft geleverd, kan zich tot uiterlijk maandag 8 april a.s. aanmelden door het formulier in te vullen.

Klik hier voor meer informatie over de deelnamecriteria.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met Sander den Heijer, secretaris Maritime Innovation Award, via T 088 4451 036 of E heijer@maritimetechnology.nl.

Maritime Designer Award 2019

Ben je een maritieme ontwerper met een aansprekende en vernieuwende aanpak op maritiem gebied? Meld je voor vrijdag 7 juni a.s. aan en maak kans op de Maritime Designer Award 2019.

Maritieme ontwerpers in de spotlights

De Nederlandse maritieme industrie heeft veel baat bij vernieuwing van de wijze waarop ontwerpen tot stand komen. Scheepsbouw, offshore en maritieme industrie richten zich op marktsegmenten waarin de kwaliteit en vernieuwing van het ontwerp veelal doorslaggevend zijn voor het verwerven van opdrachten. De visie, creativiteit en doortastendheid van individuele ontwerpers is vaak cruciaal voor een doorbraak op het gebied van ontwerptechnologie. Daarom heeft de Maritime Designer Award het doel om de kwaliteiten van individuele ontwerpers onder de aandacht te brengen bij een breed publiek en verdere ontwikkeling van de innovaties te stimuleren. De Maritime Designer Award is bedoeld voor individuele ontwerpers, promovendi, recent afgestudeerden en start-ups die menen dat hun werk en aanpak meer aandacht en bredere discussie verdient.

Klik hier voor meer informatie over de deelnamecriteria.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marnix Krikke, Netherlands Maritime Technology (NMT), via T 088 4451 031 of E krikke@maritimetechnology.nl.

Maritime Awards Gala

Ga voor meer informatie over het Maritime Awards Gala 2019 naar www.maritime-awards.nl.