Kennisserie WORKPOWER over Vitaliteit en Leiderschap

In de online HR workshopserie WORKPOWER krijg je praktische handvatten mee waar je direct in je eigen bedrijf mee aan de slag kunt. WORKPOWER is exclusief voor leden van NMT toegankelijk en ontwikkeld. Er zijn twee workshops op stapel:

Meer informatie

Vitaliteit

Gespecialiseerde vakmensen moeten veelal langer doorwerken. Maar hoe ga je om met fysieke problemen of wellicht een ongezondere leefstijl? Want dit zijn vaak ook de medewerkers die voor de uitvoering van hun functie juist vitaal en fit moeten zijn. In deze online workshop krijg je antwoord op de vragen:

  • Welke stappen kun je zetten om te zorgen dat (oudere) vakmensen toekomstbestendig zijn en gezond & met plezier de eindstreep halen?
  • Hoe pak je dit praktisch aan vanuit strategie of beleid? Hoe bereid je medewerkers adequaat voor op veranderende functies / rollen en beroepen en ondersteun je hen bij hun ontwikkeling?
  • Wat kun je meer doen om ze vitaler te krijgen dan fruit uitdelen en gezond eten in de kantine?

De workshop wordt aangeboden op donderdag 25 juni en dinsdag 22 september 2020.

Leiderschap

Van leidinggevenden worden tegenwoordig andere skills verwacht dan tien jaar geleden. Of je dit nu soft skills of faciliterend leiderschap noemt, elk bedrijf wil leidinggevenden die het beste uit hun mensen halen. In deze online workshop van WORKPOWER gaan we in op de volgende onderwerpen:

  • Wat betekent leidinggeven in de crisistijd van nu?
  • Hoe zorg je dat leidinggevenden een opbouwende en motiverende rol pakken?
  • Welke concrete stappen kun je als HR zetten om te zorgen dat managers het beste uit hun mensen halen?

De workshop wordt aangeboden op dinsdag 30 juni en dinsdag 29 september. 2020.

Deelnemen?

Kijk hier voor meer informatie of om je gelijk in te schrijven. Deelname kost € 99,- exclusief BTW.