Laatste standplaatsen Sea Japan en APM Singapore

In maart 2020 heeft NMT een druk programma in Azië. Zo gaat Marjan van 11 t/m 13 maart naar Tokio voor Sea Japan en vliegt ze daarna door naar Singapore voor Asia Pacific Maritime van 18 t/m 20 maart.

Meer informatie

De scheepsbouwsector in Azië is volop in beweging. Zo behoort Japan tot de top 3 grootste scheepsbouwlanden ter wereld en speelt Singapore een centrale rol in de maritieme sector, omdat het één van de wereldwijde hubs van de scheepvaart is geworden.

Zie jij mogelijkheden in deze groeiende en steeds groter wordende landen en wil je jouw producten daar op de markt brengen? Neem dan deel aan de Holland Paviljoens van NMT.

6 goede redenen om te kiezen voor deelname via het Holland Paviljoen van NMT:

  1. Door de opvallend Nederlandse uitstraling die het Holland Paviljoen typeert, weet de beursbezoeker die op zoek is naar kwaliteit en innovatief vakmanschap jouw bedrijf zeker te vinden.
  2. De Holland Paviljoens zijn gegarandeerd uitstekend gelegen. Toplocaties voor bedrijven die het verdienen in de spotlights te staan.
  3. Bespaar tijd en moeite. Neem heerlijk ontzorgd deel aan de beurs. NMT maakt het voor jou mogelijk en biedt je ook het comfort van de beschikbaarheid over WiFi en een lekkere lunch.
  4. De gezelligheid van het samen met andere Nederlandse maritieme bedrijven deelnemen aan een beurs. Via het Holland Paviljoen bouw je aan en onderhoudt je je maritieme netwerk.
  5. Nodig al je (potentiële) klanten uit voor de Holland Networking Reception.
  6. NMT brengt de ‘Hollandse touch’ mee. Het overwegend Nederlandse barpersoneel zorgt ervoor dat je je dag kunt starten met verse koffie. Ook kaas, pepermuntjes en drop reizen met je mee en op diverse beurzen serveren wij jou en jouw klanten een verse Hollandse stroopwafel of een Hollandse Nieuwe.

Sea Japan: 11-13 maart 2020

Sea Japan is het grootste maritieme event in Japan, en daarom het beste platform om te netwerken met de grote Japanse spelers in de maritieme industrie. Het feit dat momenteel al 80% aan grondoppervlakte is verkocht voor deze beurs, geeft wel aan dat er veel interesse wordt getoond voor Sea Japan. Ook de Imabari show, die afgelopen jaar mei werd georganiseerd, werd druk bezocht. Er is dus veel animo in Japan voor nieuwe connecties.

APM Singapore: 18-20 maart 2020

De 16e editie van APM zal plaatsvinden in het Marina Bay Sands. De organisatie verwacht dat deze editie van APM meer dan 1500 bedrijven zullen deelnemen uit 60 verschillende landen, die 15.000 bezoekers zullen ontvangen. Er zijn 18 landenpaviljoens aanwezig tijdens APM 2020. In de afgelopen jaren was Nederland steeds sterk vertegenwoordigd op APM, hetgeen nu niet anders zal zijn. De Nederlandse bedrijven weten hun weg naar Singapore goed te vinden.
Naast de gebruikelijke topics (Shipbuilding & Marine, Workboat & Offshore en Oil & Gas Transportation & Storage) zijn voor de editie van 2020 Digitalisation en Innovation aan het programma toegevoegd.

Heb je interesse in deelname aan één of beide Holland Paviljoens? Of heb je nog vragen over de landen of het Holland Paviljoen? Neem dan contact op met Marjan om te bespreken welke Aziatische beurs de meeste potentie heeft voor jouw bedrijf en doelen.

Meer informatie & aanmelden, klik hieronder.