Maar liefst 2 boten voor Piet Brouwer Elektrotechniek tijdens de NMT Zeildag

Donderdag 18 juni is het weer zover, de NMT Zeildag.
Tijdens het meest ontspannen ledenevenement van het jaar strijden 20 teams op de Kagerplassen om de Tjerk Hiddeszbokaal. Maar voor Piet Brouwer Elektrotechniek is het ook een uitgelezen kans om te netwerken met hun belangrijkste relaties. Sales Manager Piet Roskam vertelt over het idee om een extra boot te boeken.

Ik ga regelmatig naar evenementen van NMT, maar op de zeildag tref je mensen die je bijvoorbeeld niet ziet tijdens de nieuwjaarbijeenkomst. Blijkbaar is het toch een andere groep mensen die zich tot een evenement als de zeildag aangetrokken voelt. We hebben tussen onze klanten een aantal goede zeilers of zelfs zeilbotenbouwers. Zo kwamen we op het idee om een tweede boot te boeken en er ook onderling een uitdagende dag van te maken.

Netwerken

Wij vinden het leuk om aan NMT-activiteiten mee te doen. Nu is dat zeilen, maar als het een dagje fietsen was geweest dan hadden we waarschijnlijk ook mee gedaan. De voornaamste reden dat we lid zijn van NMT is de mogelijkheid tot netwerken en die pakken we graag met beide handen aan. Met het zeilen komt het wel goed. We hebben een ervaren zeiler die zelf ook wedstrijden zeilt en een jongen die altijd zeilde met zijn vader.

Wil jij net als Piet Brouwer Elektrotechniek ook met jouw relaties deelnemen aan de NMT-zeildag?

Er zijn nog een aantal boten beschikbaar. Maar wees er snel bij, want OP=OP!