MariMatch Europort 2021: b2b maritime matchmaking (hybride)

Maak kennis met nieuwe zakenpartners en breid je internationale netwerk in de maritieme sector uit tijdens Nederlands grootste maritieme beurs, Europort. MariMatch, hèt internationale maritieme B2B-matchmakingevent gericht op internationale samenwerking en het ontwikkelen van nieuwe business, komt naar Rotterdam. Eerdere edities op andere grote maritieme beurzen zoals SMM en Posidonia werden hoog gewaardeerd.

Europort 2021 is de eerste grote internationale maritieme beurs na de corona pandemie. Naast het strikt hanteren van de dan nog geldende coronaregels zal MariMatch worden gehouden in een ruimtelijke conferentiezaal waarbij 1.5m ruimschoots kan worden aangehouden. Ook is er de mogelijkheid om online vanuit huis of kantoor aan MariMatch deel te nemen.

Ontmoet potentiële zakenpartners tijdens het matchmaking event op 3 en 4 november in Ahoy in Rotterdam. MariMatch 2021 is gericht op bezoekers en exposanten van Europort. Denk aan het ontmoeten van scheepseigenaren, scheepswerfmanagers, scheepsontwerpers, superintendenten, , scheepsmakelaars en alle andere maritieme professionals die betrokken zijn bij scheepsbouw, reparatie of verbouwing.

Kijk hier voor meer informatie.