Maritime Delta Student Challenge op 14 maart aanstaande

Op 14 maart 2022 heeft jouw bedrijf de kans om gericht in contact te komen met 2e-jaars technische mbo-studenten tijdens de Maritime Delta Student Challenge. De studenten gaan op deze dag graag aan de slag met een ‘challenge’, ingebracht door jouw bedrijf, om te leren van de technologische innovaties en uitdagingen in de maritieme sector. Hebben jullie als bedrijf zo snel geen praktisch of technisch vraagstuk klaarstaan? Dan kun je je aanmelden voor de Match & Greet om zo gericht in contact te komen met deze studenten.

De Maritime Delta Student Challenge is dit jaar speciaal gericht op 2e-jaars studenten die een technische mbo-opleiding volgen op het STC of het Da Vinci College. Dankzij dit event komen zij buiten de muren van het klaslokaal op een informele manier in aanraking met maritieme innovaties en innovatieve technieken. De Match & Greet is speciaal bedoeld om studenten in contact te brengen met maritieme bedrijven waar zij hun 3e-jaars stage kunnen gaan lopen. Dit jaar wordt specifiek ingezet op een gerichte voorbereiding van de studenten op deze dag met gastlessen over de sector en Linkedin- en sollicitatieworkshops.

Challengers

Wil je met jouw bedrijf in contact komen met deze toekomstige technische vakmensen en heb je een vraagstuk waar je de hulp van studenten bij kan gebruiken? Meld je dan aan als Challenger. Een challenge moet gaan over een actueel, technisch en praktische vraagstuk van jouw bedrijf op het gebied van digitalisering, energietransitie, autonoom varen of circulaire economie. Heb je nog geen praktisch vraagstuk klaarstaan? We helpen je graag met het concreet maken van jullie challenge.

Match & Greet

Geen challenge, maar wel de wens om studenten te ontmoeten en de stagemogelijkheden in jouw bedrijf  onder de aandacht te brengen? Schrijf je dan in voor de Match & Greet. Je krijgt de gelegenheid om geïnteresseerde studenten te spreken en te enthousiasmeren voor jouw bedrijf.

Voorlopig programma

  • 08:15 – 09:00; Ontvangst & registratie studenten
  • 09:00 – 09:15; Plenaire opening
  • 09:15- 12:15; Challenges
  • 12:15 – 12:45; Lunch
  • 12:45 – 13:30; Presentaties challenge groepjes
  • 13:30 – 14:30; Match & Greet
  • 14:30 – 15:00; Finale, prijsuitreiking & plenaire afsluiting

Kosten

Deelname als Challenger kost € 650,- excl. BTW en je neemt automatisch deel aan de Match & Greet. Alleen deelnemen aan de Match & Greet kost € 300,- excl. BTW.

Aanmelden en meer informatie

Wil je meer informatie? Neem contact op met Annette Opstal, projectleider van de Maritime Delta Student Challenge 2022 via 06-29035397 of opstal@maritimetechnology.nl.

De Maritime Delta Student Challenge wordt georganiseerd door Maritime Delta, Da Vinci College, STC-Group en NMT.