Mbo Maritime Delta Student Challenge 2019

Op donderdag 12 december vindt de Maritime Delta Student Challenge plaats in de Duurzaamheidsfabriek in Dordrecht. Tijdens dit evenement, de opvolger van de Maritime Innovation Experience, gaan 130 technische mbo studenten aan de slag met praktische challenges van maritieme bedrijven.De challenges zitten vol maar je kunt nog wel deelnemen aan de Meet&Greet. Zo leg je met jouw bedrijf direct contact met de werknemers van de toekomst!

Programma

De Maritime Delta Student Challenge vindt plaats op donderdagochtend 12 december 2019 in de Duurzaamheidsfabriek in Dordrecht. Het programma ziet er op hoofdlijnen als volgt uit:

08:30 – 09:30 Ontvangst & registratie studenten
09:00 – 10:00 Meet & Greet; bedrijven en studenten ontmoeten elkaar
10:00 – 10:15 Plenaire opening
10:15 – 12:30 Challenges
12:30 – 13:00 Finale & plenaire afsluiting
13:00 – 13:30 Lunch

Doelgroep

De Maritime Delta Student Challenge is gericht op studenten die een technische mbo-opleiding volgen in Zuid-Holland. Dankzij dit event komen zij, buiten de muren van het klaslokaal, op een informele manier in aanraking met maritieme innovaties.

Er worden 130 studenten verwacht voor deelname aan de Maritime Delta Student Challenge. Hierbij ligt de focus op eerste- en tweedejaars mbo studenten, niveau 3 /4. Dit zijn 80 studenten Scheeps- en jachtbouw van het STC en 50 studenten Smart Technology van het Da Vinci College. Ze gaan aan de slag met challenges van maritieme bedrijven op het gebied van energietransitie, digitalisering, autonoom varen en circulaire economie.

Meet&Greet

Studenten en bedrijven hebben van 9 tot 10 uur de tijd om elkaar te ontmoeten. Bedrijven kunnen wat vertellen over hun innovaties, maar ook over stagemogelijkheden en leerwerkplekken. Deelname met jouw bedrijf aan de Meet&Greet kost € 250,- excl. BTW.

Daarvoor krijg je:

  • Een uur de tijd om jouw bedrijf te promoten!
  • Een statafel om promotiemateriaal of bedrijfsinformatie op te presenteren.
  • Plek voor één roll-up banner (voor grote presentatiewanden e.d. is geen ruimte).
  • Vermelding met logo, website en contactgegevens op de leaflet die alle studenten na afloop van het event mee naar huis krijgen.

Projectpartners

De Maritime Delta Student Challenge wordt georganiseerd door het Da Vinci College, STC-Group, InnovationQuarter en Netherlands Maritime Technology. Het event wordt mede mogelijk gemaakt door het samenwerkingsverband Maritime Delta.

Wil je meedoen of wil je meer weten?

Neem dan contact op met Vivian Garos van NMT via garos@maritimetechnology.nl.