Meld uw activiteit aan voor de Maritime Week 2019!

Over 5 weken vindt de Maritime Week 2019 plaats. Deze week zetten maritieme bedrijven en organisaties traditioneel de schijnwerpers op de eigen sector. Graag verneemt Nederland Maritiem Land, welke activiteiten u in deze week organiseert, zodat Nederland Maritiem Land deze in haar programma voor de Maritime Week 2019 kan opnemen.

Maritime Week 2019

Steevast organiseert de sector een breed scala aan activiteiten voor jongeren, maritieme bedrijven, overheid, politiek en het grote publiek. Dit jaar gebeurt dat in de week van 2 tot en met 9 november. Nederland Maritiem Land zet deze week in op het clusteren van informatie over interessante maritieme bijeenkomsten en activiteiten, die in de week plaatsvinden. Dit heeft als doel de maritieme sector zoveel mogelijk centraal georganiseerd in de kijker te spelen om zo haar rol en de impact op economie en werkgelegenheid beter zichtbaar te maken.

Programma

Het programma van dit jaar begint ook al vorm te krijgen. Terugkomend hoogtepunt is het Maritime Awards Gala op maandag 4 november in Rotterdam. Ook zijn er tal van activiteiten op Europort, de maritieme vakbeurs in Ahoy Rotterdam. Het volledige programma komt spoedig online op www.maritimebyholland.nl. Daarvoor roept Nederland Maritiem Land u op om een bijdrage aan te melden, zodat Nederland Maritiem Land weet wie welke activiteiten organiseert om de maritieme sector in de kijker te spelen. Het NML-bureau verzorgt vervolgens de centrale coördinatie en algemene communicatie richting de media. Tevens biedt Nederland Maritiem Land ondersteuning bij het promoten van uw activiteit.

Aanmelden activiteit

Klik hier om een activiteit voor de Maritime Week 2019 aan te melden. Denk bijvoorbeeld aan het openstellen van u bedrijf, het organiseren van een inhoudelijk seminar of jongeren enthousiasmeren voor een maritieme toekomst. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het NML bureau via info@maritiemland.nl of bellen met: 010-7470076.