Mizzen Global – Organizational Resilience

Thom Koning, eigenaar van Mizzen Global, heeft recent als een van de eerste trainers een accreditatie behaald voor de Resilience-game. De Resilience-game leert je omgaan met mentale valkuilen en het onder tijdsdruk nemen van besluiten in onzekere situaties.

Meer informatie

De game komt voort uit het EU-project ‘Success In The Face Of Uncertainty (SITFOU)’. Factoren die leiden tot succes, ondanks vele onzekerheden, zijn vertaald naar de Resilience game. Door het RIVM en experts in veiligheid, kwaliteit en gedrag is de game verder doorontwikkeld. Daarbij is ook gebruik gemaakt van Storybuilder, een database met 30.000 ongevallen. Daaruit blijkt dat 1 op de 6 geregistreerde incidenten door onverwachte veranderingen of verkeerde aannames zijn veroorzaakt.

De game duurt een dagdeel (inclusief intro) en wordt gespeeld in groepen van 5 tot 7 personen aan de hand van een casus. Het is mogelijk de game gelijktijdig te laten spelen met meerdere groepen (tot maximaal 50 personen).

Mizzen Global is actief met organisaties, projecten en teams om ze weerbaar en slagvaardig te maken en veerkrachtig te zijn in veranderende omstandigheden. Om zelf slagvaardig te kunnen zijn en goede service te verlenen heeft Mizzen Global samenwerkingsverbanden gerealiseerd met leiders op het gebied van Crisismanagement, Leiderschaps- en teamontwikkeling, Human Resource management, Veiligheid, Resilience en Human Factors.

Meer informatie over Resilience en het nut voor uw organisatie, project of team, contact Thom Koning.