Navingo Career Event verplaatst naar 27 & 28 oktober

Het Navingo Career Event is verplaatst naar 27 & 28 oktober 2020 als gevolg van de uitbraak van het coronavirus. Het event, waar werkgevers zich presenteren naar de arbeidsmarkt, richt zich op de maritieme, offshore en energiesector en zou op 28 mei plaatsvinden. Gezien de omstandigheden vindt organisator Navingo doorgang op deze datum niet meer verantwoord. “Navingo stelt ieders welzijn voorop. Daarom hebben we het besluit genomen, met het oog op onze bezoekers, partners en het team, om het Navingo Career Event te verplaatsen. Het event zal nu samenvallen met ons andere evenement: Offshore Energy Exhibition & Conference,” zegt Managing Director Coert van Zijll Langhout.

Meer informatie

Offshore Energy Exhibition & Conference (OEEC) vindt plaats van 26 tot en met 29 oktober 2020 in Amsterdam. De beurs richt zich op de offshore energiesector, hieronder vallen bijvoorbeeld de deelsectoren Offshore Wind, Olie en Gas, Mariene Energie en Maritiem. Als ‘Home of Energy Transition’, trekt het event zo’n 10.000 bezoekers uit Nederland en buitenland.

Het Navingo Career Event vond vorig jaar plaats in RDM Onderzeebootsloods te Rotterdam. “We hebben er alle vertrouwen in dat de combinatie met de beurs Offshore Energy Exhibition & Conference er voor zorgt dat deze bijzondere editie van het Navingo Career Event ook in RAI Amsterdam een succes gaat worden.”
Het vernieuwde online platform NavingoCareer.com speelt een belangrijke rol om verschillende partijen bij elkaar te brengen. “Juist nu gaan we extra ons best doen om online werkzoekenden en werkgevers via NavingoCareer.com met elkaar te verbinden, te inspireren en van kennis te voorzien. In deze uitdagende tijden is het belangrijk om als sector de schouders er onder te zetten en wij zullen daarin ons steentje zoveel mogelijk bijdragen,” aldus Coert van Zijll Langhout.

De komende dagen zal Navingo contact opnemen met deelnemende bedrijven en betrokkenen om hen te informeren over de veranderingen. De registratie voor het Navingo Career Event zal op een later moment weer openen. Bezoekers die al geregistreerd zijn, worden automatisch aangemeld voor de nieuwe datum.