Neem deel aan de Holland Paviljoens en handelsmissies van NMT in 2021

Ondanks alle onzekerheid die corona nog met zich meebrengt de komende tijd, wil NMT je graag op de hoogte brengen van de handelsmissies en Holland Paviljoens in 2021. NMT helpt je met het efficiënt aanpakken van je exportactiviteiten. Aankomend jaar staan er weer Holland Paviljoens op beurzen over heel de wereld en verschillende handelsmissies op de planning.

Zet alle data vast in je agenda. Heb je interesse om deel te nemen aan één of meerdere van de activiteiten? Schrijf je dan in via onze website. Hiernaast vind je de contactinformatie van Joëlla en Marjan, de Trade Promotion Managers van NMT. Neem vooral contact met ze op als je meer informatie wilt!

Let op! Alle geplande Holland Paviljoens en handelsmissies gaan door onder voorbehoud van de maatregelen rondom Corona in Nederland en het land van de activiteit. De medewerkers van Trade monitoren steeds de ontwikkelingen en houden deelnemers hiervan op de hoogte.

Trade activiteitenprogramma 2021

2-5 februari: SMM Digital – Online
Het digitale platform van SMM wordt een ‘meeting place’ voor de hele maritieme industrie. De Kick-off van het platform vindt plaats tussen 2-5 februari 2021 en blijft online voor 1,5 jaar.

17-20 mei: Handelsmissie Spanje
In een paar dagen tijd veel (potentiële) klanten ontmoeten in Spanje? Deze handelsmissie naar Noordwest-Spanje stelt je in de gelegenheid om tal van belangrijke werven in deze regio te bezoeken.

1-4 juni: Nor-Shipping, Oslo
Noorwegen heeft een sterke focus op innovatie. Ze zijn erg vooruitstrevend op het gebied van autonoom varen en Blue Economy. Laat ook je sterke innovatiekracht zien tijdens Nor-Shipping!

21-24 september: NEVA Rusland, Moskou
Laat zien dat je waarde hecht aan de voortzetting van de eeuwenlange relatie met Rusland op het gebied van scheepsbouw door deel te nemen aan NEVA in het Holland Paviljoen.

21-23 september: Sea Asia, Singapore
Singapore is één van de wereldwijde knooppunten voor spelers binnen de maritieme industrie, en een toegangspoort bij uitstek voor de industrie in Zuid Azië.

6-8 oktober: Indonesia Maritime Expo, Jakarta
Als potentieel interessant scheepsbouwland hebben in 2018 7 Nederlandse bedrijven, RVO en NMT hun handtekening gezet onder het convenant Partners for International Business (PIB): Shipbuilding Cluster Indonesia.

19-22 oktober: Kormarine, Busan
Zuid-Korea heeft na China het grootste orderboek van de wereld. De complexe schepen die hier gebouwd worden, kunnen jouw technologie goed gebruiken!

2-5 november: Europort (Hal 1 VOL, Hal 8 nog stands beschikbaar)
Europort focust op gespecialiseerde schepen en slimme oplossingen voor de toekomst. Voor de sectoren marine, zeevaart, offshore, binnenvaart, baggerij, visserij, cruise & ferries, workboats en superjachten.

7-10 december: Marintec, Shanghai
Marintec biedt het grootste assortiment aan bedrijven, fabrikanten en serviceproviders in de gehele supply chain voor scheepsbouw en professionele services, componenten en equipment.

N.T.B. 2021: INMEX Vietnam (inschrijven al mogelijk)
Vietnam schommelt de laatste jaren rond de tiende plek in de ranking van het wereldwijde orderboek, een significante speler op het gebied van scheepsbouw.

Trade programma wordt nog verder uitgebreid!

De komende tijd wordt het Trade programma voor 2021 nog verder uitgebreid. Er is een grote kans dat de volgende landen en beurzen worden aangedaan:

– Offshore Energy 2021
– Handelsmissie Indonesië

Waarom mee met NMT?

Netherlands Maritime Technology organiseert op beurzen over heel de wereld Holland Paviljoens, speciaal voor Nederlandse maritieme organisaties. Lees hier in 5 punten waarom je beursdeelname op een Holland Paviljoen zoveel makkelijker wordt gemaakt:

1. NMT ontzorgt
2. Je hebt een toplocatie op de beursvloer
3. We nemen de Nederlandse gezelligheid mee
4. Tijdens de Holland Networking Reception komen prominente gasten langs
5. De Hollandse Touch is niet te missen door de bezoekers

Meer informatie

Bekijk hier het actuele trade aanbod 2020/2021.