Als startup deelnemen aan SMM? Dat kan via de NMT Startup Corner!

11 augustus 2022

Over 25 dagen is het zover, de start van de 30ste editie van SMM! NMT staat in de startblokken om, samen met 42 deelnemers van het NL-paviljoen, te gaan knallen voor een week. De sfeer zit er al goed in, de deelnemers en team NMT staan te popelen om weer naar Hamburg af te mogen reizen. Helemaal omdat de vorige editie een online editie betrof en we nu allemaal hebben ervaren hoe belangrijk fysieke ontmoetingen zijn. Beurzen zijn weer extra leuk! Speciaal voor deze 30ste editie biedt NMT startup bedrijven een unieke deelname mogelijkheid om ook aanwezig te kunnen zijn als exposant via de NMT Startup Corner! Lift mee met de kracht van het NL-Paviljoen en maak onderdeel uit van het mooie en waardevolle netwerk tijdens deze SMM week in een gedeelde stand met in totaal 5 startup bedrijven.

Wat bieden we?

  • Een hoekstand van 12m2 met daarin 1 toegewezen paneel per deelnemer van 1 m bij 2,5 m (deze wordt wit opgeleverd en kan zelf worden beplakt met een poster met bedrijfsnaam & foto et cetera)
  • 1 brochurerek per deelnemer
  • 2 statafels met krukken
  • Gezamenlijke centrale NL-Lounge met catering, inclusief lunch
  • NL-netwerkreceptie
  • Gezamenlijke PR
  • Ondersteuning vanuit NMT

Kosten

De kosten voor deelname voor NMT leden bedragen € 555,- excl. BTW. Niet leden betalen € 777,-. Prijzen zijn excl. reis en verblijfskosten.

Drie redenen om deel te nemen op een rij:

  • Uit ervaring weten wij dat de beurs SMM een unieke ontmoetingsplek is waar iedereen vanuit de wereld op af komt. Ideaal om je netwerk te vergroten of meer kennis op te doen van de laatste ontwikkelingen op het gebied van o.a. duurzaamheid, digitalisatie en de energietransitie.
  • Omdat dit een gedeelde stand betreft ben je vrij om ook rond te lopen op de beurs en kun je deelnemen aan o.a. de verschillende conferenties die er worden georganiseerd. Dit zijn er bij SMM in het bijzonder veel. NMT organiseert bovendien op woensdag 7 september een WASP seminar die om 10.00 uur begint en duurt tot 17.00 in de meeting room Copenhagen. Meer informatie hierover wordt op korte termijn via onze mediakanalen gecommuniceerd.
  • Maak onderdeel uit van het krachtige NMT-netwerk gedurende deze SMM week. Zowel in de startup corner als in de centrale NL Lounge heb je voldoende gelegenheid om kennis te maken en bij te praten met andere NMT leden. Het NMT-netwerk bied je een onuitputtelijke bron van inspiratie en kennis wat zeker als startup waardevol is om onderdeel van uit te maken.
Ben je nieuw in het NMT-netwerk? Laat dat je niet weerhouden, NMT is groots vertegenwoordigd op deze beurs, NMT collega’s helpen je graag op weg met het leggen van nieuwe contacten.

Is mijn bedrijf een startup?

Een startup is een bedrijf met een vernieuwend business model, waarbij gebruik wordt gemaakt van een nieuwe of opkomende technologie. Een NMT startup heeft een omzetgroei van tenminste 20% per jaar en bestaat maximaal 3 jaar voor aanmelding van het lidmaatschap.

Aanmelden

Interesse? Of heb je vragen? Meld je aan bij Evy Menheere via menheere@maritimetechnology.nl en/of bij Sandra Thornhill via thornhill@maritimetechnology.nl.