Ben jij in 2021 een winnaar? Inschrijvingen voor Maritieme Awards gestart.

10 maart 2021

In 2021 worden de Maritime Awards weer uitgereikt. Met de vijf prestigieuze Maritime Awards presenteert de Nederlandse maritieme industrie zijn innovatieve topprestaties in de volle breedte. Netherlands Maritime Technology reikt twee prijzen uit: Maritime Designer Award en Maritime Innovation Award. Aanmelden voor één van de Awards is mogelijk tot 17 mei. Dit jaar staat de inschrijving open voor innovaties die in het afgelopen jaar (2020) zijn ontwikkeld, maar óók voor innovaties uit het jaar daarvoor (2019). Vorig jaar is de award namelijk niet uitgereikt vanwege corona en ook deze innovaties verdienen een kans.

Maritime Designer Award

Ben je een maritieme ontwerper met een aansprekende en vernieuwende aanpak op maritiem gebied? Meld je uiterlijk 17 mei aan en maak kans op de Maritime Designer Award. De Nederlandse maritieme industrie heeft veel baat bij vernieuwing van de wijze waarop ontwerpen tot stand komen. Scheepsbouw, offshore en maritieme industrie richten zich op marktsegmenten waarin de kwaliteit en vernieuwing van het ontwerp veelal doorslaggevend zijn voor het verwerven van opdrachten. De visie, creativiteit en doortastendheid van individuele ontwerpers is vaak cruciaal voor een doorbraak op het gebied van ontwerptechnologie. Daarom heeft de Maritime Designer Award het doel om de kwaliteiten van individuele ontwerpers onder de aandacht te brengen bij een breed publiek en verdere ontwikkeling van de innovaties te stimuleren. Klik hier voor meer informatie over de deelnamecriteria.

Maritime Innovation Award

Heeft jouw bedrijf een innovatief product, bedrijfsproces of dienst voor de maritieme sector ontwikkeld? Meld je bedrijf dan aan om kans te maken op de Maritime Innovation Award. Ieder Nederlands bedrijf, dat recentelijk een vernieuwend(e) product, dienst of bedrijfsproces voor de maritieme sector heeft geleverd, kan zich tot 17 mei  aanmelden. Klik hier voor meer informatie over de deelnamecriteria.