Eekels 2016 06 28 Def 800X280

Eekels | TBI opent servicevestigingen in Spanje

9 februari 2023

Sinds 1 januari 2023 heeft Eekels | TBI twee servicevestigingen in Spanje, te weten in Barcelona en Palma de Mallorca. De werkzaamheden die Eekels vanuit deze twee vestigingen aanbiedt, bestaan hoofdzakelijk uit preventief- en correctief onderhoud en refitprojecten. De servicevestiging Eekels Technology España S.L. wordt aangestuurd vanuit de serviceorganisatie binnen de business unit Yachting in Zaandam. De servicewerkzaamheden en refitprojecten worden in Palma de Mallorca en Barcelona zelfstandig uitgevoerd door een team van 11 zeer vakbekwame medewerkers en indien gewenst in samenwerking met collega’s vanuit Nederland.

Waarom een servicevestiging in Spanje?

De vraag naar elektrotechnische service- en onderhoudswerkzaamheden in Barcelona en Mallorca voor superjachten is groeiende. De eigenaren of hun vertegenwoordigers van deze superjachten hebben een sterke behoefte ontzorgd te worden, ook na de nieuwbouw oplevering. Er zijn relatief weinig partijen die in het gehele Middellandse Zeegebied een breed (elektrotechnisch) service- en onderhoudspakket aanbieden, Eekels wordt er daar nu een van. Voor eigenaren en managementfirma’s is het van groot belang dat de e-installatie en software beheerd worden en up to date blijven. Eekels beschikt over deze informatie, kan deze dienst leveren en deze garantie geven. Eekels versterkt hiermee haar toonaangevende positie in de nieuwbouwmarkt en voor al haar systeemleveringen zoals de wereldwijd bekende Marpower Shore Power Convertor.

Quote directie

Hendrik de Haan en Bart Brom – algemeen directeur, respectievelijk Executive director Eekels: “Door het openen van deze twee servicevestigingen kunnen wij onze klanten, de superjachtwerven in Nederland en de jachteigenaren veel beter ondersteunen bij de service aan hun jachten in het Middellandse Zeegebied. Wij heten onze nieuwe collega’s van harte welkom en kijken uit naar een mooie gezamenlijk toekomst.