Eerstvolgende exportactiviteit in LISA: Malaysia’s Maritime Industries

13 januari 2021

Helaas heeft het coronavirus ook impact op de exportactiviteiten in 2021. De meeste beurzen die in het voorjaar zouden plaatsvinden zijn al verplaatst naar de 2e helft van 2021 of zelfs naar 2022. Daarom organiseert NMT online exportactiviteiten in de Online Community LISA. De eerst volgende activiteit is ‘Malaysia’s Maritime Industries: Overview, Opportunities, and Outlook' op 26 januari om 09.00 uur. De online exportactiviteiten bestaan onder andere uit webinars met interessante (inter)nationale sprekers, Maritime MeetUps met potentiële klanten en een maandelijkse Marktupdate waarin steeds een andere markt wordt uitgelicht. De eventkalender van NMT binnen LISA wordt komende tijd verder aangevuld.

Aanmelden LISA

Klik hier om direct (gratis) lid te worden van LISA. Via het tabje “Premium Members” kan je de pagina van Netherlands Maritime Technology vinden en volgen. Het volgen van de pagina is exclusief voor leden van NMT.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over exportpromotie, LISA en exportactiviteiten contact op met de Trade Promotion Managers van NMT: Joëlla Lucas voor activiteiten in Europa, USA of Midden Oosten via T: +31 (0)88 – 445 10 24 of E: lucas@maritimetechnology.nl Marjan Lacet voor activiteiten in Azië via T: + 31 (0)88 – 445 10 22 of E: lacet@maritimetechnology.nl.