Fijne maritieme podcasts voor in je playlist deze zomer

28 juni 2022

Je hebt ze vast voorbij zien komen de afgelopen tijd, NMT's nieuwe Maritieme Podcasts! Maar heb je ook al tijd gehad om ze te beluisteren? De zomer bied je daarvoor meestal wat meer ruimte. We hebben vele interessante gasten aan tafel gehad, waar wacht je nog op?

De Maritieme Podcast no. 11 ‘Zakendoen in Azië’ met o.a. Sietse Schuilenberg van DRIE-D & Gertjan Spoormaker van Rubber Design

In deze aflevering staat Sietse Schuilenburg van Drie-D in de startblokken om zaken te doen in Azië en stelt daarover een aantal vragen. Gertjan Spoormaker van Rubber Design gaat al jaren met NMT mee naar Azië en deelt zijn ervaringen. Marjan Lacet, Trade Promotion Manager bij NMT vertelt over de Aziatische beurzen, geeft tips over het zakendoen in Azië en hoe dit verschilt met zakendoen in Europa. Dit alles in een goed gesprek met gespreksleider Michel Revet, Teamleader Communications bij NMT. Klik hier om de podcast te beluisteren.

De Maritieme Podcast no. 10 ‘Zakendoen in Duitsland’ met o.a. Alexander Kühne van Intertech BV

In deze aflevering deelt Alexander Kühne van Intertech B.V. zijn ervaringen met de SMM beurs in Hamburg en waarom juist deze beurs zo belangrijk is voor hun bedrijf. Michel Koopman, Marktanalist bij NMT, deelt waardevolle informatie over de markt in Duitsland en vertelt waarvoor je zeker in Duitsland moet zijn. Joëlla, Trade Promotion Coördinator bij NMT vertelt over SMM en waarom het goed is om op het NL Paviljoen te staan. Dit alles in een goed gesprek met gespreksleider Michel Revet, Teamleader Communications bij NMT. Klik hier om de podcast te beluisteren.

De Maritieme Podcast no. 9 ‘Zakendoen in Griekenland’ met o.a. Els Roeterink van Aegir Marine

In deze aflevering deelt Els Roeterink van AEGIR-Marine haar ervaringen met de Posidonia beurs in Athene en waarom juist deze beurs zo belangrijk is voor hun bedrijf. Michel Koopman, Marktanalist bij NMT, deelt waardevolle informatie over de markt in Griekenland en vertelt waarvoor je zeker in Griekenland moet zijn. Evy Menheere, Trade Promotion Manager bij NMT vertelt over Posidonia en waarom het goed is om op het NL Paviljoen te staan. Dit alles in een goed gesprek met gespreksleider Michel Revet, Teamleader Communications bij NMT. Klik hier om de podcast te beluisteren.
Natuurlijk zijn de podcasts ook te vinden in Apple Podcasts, in Android en op Spotify. Laat je deze zomer inspireren!