Gebhard

Gebhard Electro wint contract voor 50 meter superjacht van Heesen Yachts!

16 februari 2024

Gebhard Electro heeft onlangs een contract getekend voor het ontwerp, de engineering, systeemintegratie, productie en installatie van het complete elektrische systeem van een superjacht van 50 meter voor de gerenommeerde jachtbouwer Heesen Yachts. Dit contract markeert een stap voorwaarts voor Gebhard Electro in de jachtindustrie.

Gebhard Electro, met een jarenlange staat van dienst als serviceprovider in de jachtbranche, zet met dit contract de eerste stappen in de nieuwbouw binnen de jachtmarkt. Gebhard staat bekend als serviceprovider in de jachtbranche, maar maakt inmiddels ook gebruik van de expertise van het bedrijf op het gebied van systeemintegratie en geavanceerde systeemtechnologie voor de jachtbranche.

Gerard Kraaij, Managing Director van Gebhard Electro, deelde zijn enthousiasme over het nieuwe contract: “De focus op systeemintegratie met onze methode van system engineering sluit perfect aan bij de jachtbranche. Dit contract is een erkenning van onze toewijding aan innovatie en vakmanschap.”

Gebhard Electro is blij met het vertrouwen dat Heesen Yachts heeft gegeven met dit nieuwe contract voor dit nieuwe superjachtconcept, bekend als project GRACE bouwnummer 21350.

Deze nieuwe mijlpaal versterkt niet alleen de positie van Gebhard Electro als betrouwbare speler in de jachtindustrie, maar symboliseert ook de jarenlange investering in vakmanschap en geavanceerde technologie. Het bedrijf kijkt uit naar een succesvolle samenwerking met Heesen Yachts om een superjacht te creëren.