Afbeelding1 (1)

GMS Instruments zet koers naar Europort 2023 met grootste stand ooit

7 september 2023

GMS Instruments zet koers naar Europort 2023 met grootste stand ooit

GMS Instruments, een bekende speler in maritieme instrumentatie, is klaar om hoge golven te maken op Europort 2023, een van 's werelds belangrijkste maritieme bijeenkomsten. Met een indrukwekkende stand van 120 vierkante meter markeert dit jaar de grootste aanwezigheid ooit van GMS Instruments op het evenement.

Onthulling Shop-in-Shop concept

GMS Instruments wil bezoekers intrigeren met een uniek shop-in-shop concept op hun stand. Het concept, ontworpen om de sterke relaties te benadrukken die GMS Instruments onderhoudt met zijn leveranciers, zal in totaal vijf gewaardeerde leveranciers presenteren. Deze partners bundelen hun krachten met GMS Instruments om hun baanbrekende producten en innovaties te presenteren in een gezamenlijke setting.

WIKA is een van de toonaangevende partners die met GMS Instruments meekomt naar Europort 2023. WIKA staat bekend om zijn hoogwaardige meettechnologie en instrumentatie-oplossingen. Op de gezamenlijke stand zal WIKA de nieuwste innovaties en premium producten presenteren, waardoor bezoekers de kans krijgen om een dieper inzicht te krijgen in hun toonaangevende technologie.

Riken Keiki is een andere opvallende naam in de stand. Riken Keiki is wereldwijd erkend voor geavanceerde gasdetectietechnologie en veiligheidsoplossingen. Hun aanwezigheid op de stand biedt bezoekers de kans om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van gasdetectie en -veiligheid te ontdekken en te begrijpen hoe deze essentieel zijn voor de maritieme sector.

Cygnus Instruments staat bekend om de ultrasone diktemetingen van wereldklasse. Hun innovatieve benaderingen voor inspectie en testen spelen een cruciale rol bij het waarborgen van de structurele integriteit van maritieme constructies. Op de stand zullen bezoekers de kans krijgen om de nieuwste technologieën en apparatuur van Cygnus Instruments te bekijken, evenals de voordelen die ze bieden voor de maritieme sector.

CMT is een vooraanstaande leverancier van precisie-instrumenten voor kalibratie en testen, en hun deelname aan de stand benadrukt het belang van nauwkeurige metingen in de maritieme wereld. Bezoekers kunnen de nieuwste technologieën en geavanceerde meetinstrumenten van CMT te verkennen, die een cruciale rol spelen in de prestaties en veiligheid van maritieme apparatuur.

QMI staat bekend om hun expertise in olievernevelingsystemen en olievernevelingsdetectie. Hun innovatieve aanpak om olieverneveling te minimaliseren speelt een cruciale rol in de maritieme industrie, waar efficiëntie, milieubewustzijn en veiligheid van groot belang zijn. Bezoekers krijgen de kans om meer te leren over de geavanceerde technologieën en systemen van QMI, die olieverneveling verminderen en de prestaties van machines en apparatuur optimaliseren.

Plan een bezoek

Voor degenen die de nieuwste innovaties in maritieme instrumentatie willen verkennen, is Europort 2023 een evenement dat niet mag worden gemist. De uitgebreide stand van GMS Instruments en het unieke shop-in-shop concept beloven een dynamische en informatieve ervaring. Het evenement begint op dinsdag 7 november en loopt t/m vrijdag 10 november 2023.

Over Europort

Georganiseerd in wereldhavenstad Rotterdam, is Europort de internationale maritieme ontmoetingsplaats voor innovatieve technologie en complexe scheepsbouw. Europort heeft een sterke focus op ‘hightech’ schepen zoals baggerschepen, marineschepen, werkboten, binnenvaartschepen, offshore support schepen en superjachten. Met 26.000 professionele bezoekers en 1.040 exposerende bedrijven behoort Europort tot ‘s werelds grootste maritieme meeting & kennisdeling B2B-platforms. Europort is de afgelopen decennia uitgegroeid tot één van de grootste maritieme B2B kennis- en ontmoetingsplekken ter wereld.