IRO (2)

Kom ook naar het NMT-IRO event: spionage en risico’s bij reizen

19 maart 2024

De offshore energie- en de maritieme maakindustrie voeren wereldwijd werk uit en medewerkers zijn vaak op reis. In deze snel veranderende wereld moet je steeds meer rekening houden met de risico’s, zowel op het gebied van gezondheid en het welzijn van medewerkers als informatie-veiligheid en diefstal van bedrijfsgevoelige informatie.

Actuele risico’s bij internationaal werken, toegelicht door:

IRO lid International SOS

Het is essentieel voor onze leden om op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen:
hoe nieuwe communicatietechnologieën kunnen worden ingezet om offshoremedewerkers nog sneller, beter en effectiever medisch te begeleiden en ondersteunen.

De AIVD:

De AIVD neemt je tijdens de presentatie mee naar actuele dreigingen van statelijke actoren. En biedt je hierbij inzichten in de verborgen agenda, modus operandi en voorstelbare risico’s van o.a. China. Met de bruikbare handvatten in deze sessie ben je in staat om de risico’s voor jou, je collega’s en organisatie tegen te gaan. Het gaat daarbij voornamelijk om informatie-veiligheid.

Wanneer:

Woensdagmiddag 10 april

Programma:

14.00 uur:
Inloop & registratie

14.30 - 16.30 uur:

  • Introductie/pitch Security Delta
    Introductie door The Hague Security Delta (HSD), hèt nationale innovatiecentrum van het Nederlandse Security Cluster. Aansluitend een pitch van één van de daar gevestigde bedrijven. 
  • Presentatie International SOS
  • Presentatie AIVDmet Q&A: spionage en risico’s bij reizen
     

16.30 uur:
Afsluitende netwerkborrel

Locatie:

HSD Campus
Wilhelmina van Pruisenweg 104
2595 AN Den Haag

Nog niet aangemeld?

Klik hier om je aan te melden.

Wees erbij en ervaar een reeks aan eye-openers, waarmee jij of je collega de volgende keer beter beslagen op reis kan gaan.

Tot woensdag 10 april in Den Haag,

NMT & IRO team.