Afbmonaco2 Mail Min

Laatste plekken Monaco Yacht Show

20 juli 2023

Het Holland Yachting Pavilion is een unieke plek om relaties en klanten te ontvangen tijdens het belangrijkste superjacht event van het jaar. Wil jij in contact komen met private owners, brokers en klanten? Schrijf je dan snel want er zijn nog maar een paar plekken beschikbaar.

Sinds 1991 zet de Monaco Yacht Show zich in voor het promoten van de superjachtbouw en ook dit jaar worden weer veel superjachten tentoongesteld in Port Hercule. Er wordt een indrukwekkende vloot van 120 superjachten en megajachten onthuld die op de markt verkrijgbaar zijn, inclusief de 2023 lanceringen.

Holland Yachting Pavilion

Als NMT organiseren we collectief een Holland Yachting Pavilion.  Ben je als NMT actief in de superjachtbouw, of wil je juist deze markt gaan betreden? Dan is het Holland Yachting Pavilion de perfecte uitvalsbasis om zaken te doen, relaties te ontmoeten en de beurs te bezoeken. Deelname is mogelijk voor alle  NMT-leden.

Kosten voor deelname

De Monaco Yacht Show is een zeer exclusief en high-end event. Het is uniek dat we als NMT een paviljoen voor onze leden mogen organiseren. Kosten voor deelname zijn € 7.500,-. Dit is incl. twee standhouderspassen en hospitality. 

Deelnemen?

Schrijf je snel in, er zijn nog maar enkele plaatsen beschikbaar.

Joëlla Lucas

Joëlla Lucas Trade Promotion Coordinator +31(0)884451024