Microsoftteams Image (11)

Lavastica met NMT mee naar APM Singapore

31 januari 2024

Dit jaar gaat Lavastica met NMT mee naar APM Singapore. Lavastica is nog niet zo lang lid en het is de eerste keer dat dit bedrijf mee gaat naar een beurs.

Het georganiseerd mee kunnen naar beurzen is één van de redenen waarom zij NMT-lid geworden zijn. ''Het organiseren van internationale beurzen kan soms een complexe uitdaging zijn. NMT heeft een goed netwerk en betrouwbare dienstverlening op het gebied van nationale en internationale maritieme beurzen'', aldus Lavastica. Dit, en de uitstraling van NMT die ook passend is bij hun bedrijf, heeft ze doen besluiten zich aan te sluiten bij NMT.

Singapore is de op één na grootste afzetmarkt van Lavastica. De keus om mee te gaan naar de beurs was dan ook gauw gemaakt. ''Het is een belangrijke regio voor onze internationale activiteiten. Lokale aanwezigheid is daardoor erg interessant. APM biedt een kans om hierop in te spelen''.

Lavastica verwacht dat er ook veel van hun bestaande relaties naar APM Singapore komen. ''Dat is een perfecte gelegenheid voor ons om contact te onderhouden en nieuwe contacten te leggen. We kunnen dan ook direct onze bestaande relaties op de hoogte stellen van ons nieuwe kantoor in de regio''.