LISA-Community viert 1-jarig jubileum met virtuele Summit op 23 april

20 april 2021

Sinds de lancering heeft de LISA-Community meer dan 250 evenementen georganiseerd, werd 320.000 keer bezocht, ontving 19.000 bezoekers uit 111 verschillende landen, verwelkomde 2.100 LISA-leden en 30 Premium-leden. Om haar jubileum te vieren, organiseert LISA op 23 april een unieke dag met 19 gratis evenementen. We slaan de presentaties en formaliteiten over, zodat je direct kunt aansluiten.

Praat met experts

Elk half uur heb je de mogelijkheid om met experts en specialisten te praten over zaken die op dit moment voor jou relevant zijn: of het nu gaat om brandstof, ropes & wires, certificering en compliance, automatisering, smering, cybersecurity, remote assistance, docking, retrofit of een ander onderwerp dat op jouw radar staat. In totaal zullen er 19 evenementen plaatsvinden. Doe mee aan een sessie die je leuk vindt.

NMT Sessie

Als partner van LISA organiseert NMT de sessie Brexit: Welke gevolgen heeft dat voor jouw bedrijf? Sluit vanaf 14:00 uur aan om samen te bespreken en discussiëren welke effecten de Brexit voor jouw bedrijf heeft. Klik hier om je aan te melden voor de sessie over de Brexit.

Waarom is er geen presentatie?

Sinds de lancering in april 2020 organiseerde de LISA-community meer dan 250 evenementen, variërend van technische webinars, sociale bijeenkomsten en mastermind-sessies. Al deze evenementen hadden één ding gemeen: het op een informele manier verbinden van maritieme professionals, waarbij kennis en ervaringen openlijk gedeeld wordt zorgt voor positieve energie en helpt iedereen te slagen. Dus dat is wat we gaan doen.

Klein is mooi

Het is moeilijk om een ​​goede discussie te voeren met 300 mensen in een kamer. Daarom hebben we het liefst 15 mensen in een kamer. Dat klinkt misschien raar: de meeste organisatoren van evenementen belichten het (grote) aantal deelnemers. Wij niet. Omdat we beter weten: kleinere settings zijn leuker, effectiever en waardevoller voor iedereen. Klein is mooi.

Wereldwijd

We zenden live uit vanuit ROG Shiprepair Rotterdam, maar er worden online meet-ups georganiseerd vanuit de hele wereld. Download de LISA Community-app op iOS of Android en word gratis lid.