Maritime Innovation Platform 1

Maritime Innovation Platform 2024 – Maritieme maakkracht op volle toeren

15 februari 2024

Maritime Innovation Platform 2024 is dé plek voor innovatie op volle kracht. Registratie voor dit door Schuttevaer en NMT georganiseerde evenement is nu geopend, en deelnemers kunnen zich verheugen op een dag vol baanbrekende ontwikkelingen en vernieuwingen die de Nederlandse maritieme sector op de wereldkaart zetten.

Op 4 april verzamelen experts, bedrijven en professionals uit de maritieme industrie zich in Dordrecht voor een inspirerende dag vol innovatie en samenwerking. In het uitgebreide congresprogramma staan slimme oplossingen en nieuwe technologieën in de schijnwerpers. Bedrijven als Tank-Eye, Damen Marine Components en WEG presenteren zich op het Innovatieplein.

Congresprogramma

Ervaar slimme oplossingen waarin vergroening hand in hand gaat met winstgevendheid. Leer hoe digitalisering en robotisering Nederland tot dé bestemming maken om schepen te bouwen. En vind de sleutels tot succesvolle innovatie en het vrijmaken van financiële middelen. 

In het programma vertellen René Veldman van VDL AEC Maritime en Machiel Mastenbroek van Anthony Veder over technologie en infrastructuur voor carbon capture systemen. Jules Blokhuis van Conoship biedt inzicht in het samenwerken aan oplossingen voor het automatiseren en robotiseren van scheepsbouwprocessen. Ras Lalmy van YES!Delft deelt zijn expertise over het aanjagen van innovaties in samenwerking met startups.

Schuttevaer Award

Welke maritieme innovatie gaat met de Schuttevaer Award naar huis? In 2023 is de tweede Schuttevaer Award uitgereikt aan MarFlex voor hun Smart Pumping systeem. Tijdens Maritime Innovation Platform 2024 wordt deze publieksprijs opnieuw toegekend.

Samenwerking NMT en Schuttevaer

NMT heeft zich sinds de eerste editie van Maritime Innovation Platform in 2020 gecommitteerd aan dit evenement. Het evenement biedt de mogelijkheid om de eigen kennis te delen met de hele maritieme sector. Aan Maritime Innovation Platform nemen niet alleen scheepsbouwers en maritieme toeleveranciers deel, maar ook onder meer reders, binnenvaartondernemers, verladers, overheden en andere stakeholders. 

25% korting ticket

NMT-leden krijgen 25% korting op het ticket voor Maritime Innovation Platform met VIP-code MIP24NMT25. Selecteer hiervoor bij de registratie het gewenste ticket en voer de code in onder de bezoekersgegevens in het VIP-codeveld.

Informeer naar de partnermogelijkheden

Bereik honderden maritieme professionals op 4 april in Dordrecht én kom volop in beeld bij duizenden lezers van Schuttevaer. Als partner van Maritime Innovation Platform brengt u uw innovatie, product en/of dienst uitgebreid onder de aandacht en geeft u uw sales een boost! NMT-leden krijgen 15% korting op de partnerpakketten. 

Ontvang vrijblijvend de brochure met de mogelijkheden.

Voor meer informatie en registratie, bezoek: www.maritimeplatform.nl