Groupsfoto Astivik Voor Thumbnail 800X280 (1)

Onze Nederlandse deelname op Colombiamar genoemd in Colombiaanse media!

20 maart 2023

Begin deze maand stonden we met een grote groep Nederlandse bedrijven met onze MKB Lounge op Colombiamar in Cartagena. Wij kijken terug op een succesvolle en vruchtbare beurs. En onze deelname is niet onopgemerkt gebleven. Semana, Colombiaanse media, schrijft over onze ‘historisch grote deelname’ in een artikel op hun website.

Jan Willem van Bokhoven, directeur van de Nederlands-Colombiaanse Kamer van Koophandel Holland House vertelt: “De historisch grote deelname van Nederlandse bedrijven aan deze editie van Colombiamar is een duidelijk teken van de progressieve interesse in het ondersteunen van de groei van de maritieme sector in Colombia, en tegelijkertijd laat het zien dat er sterkte samenwerkingen nodig zijn om het potentieel te benutten aan beide kanten. De samenwerking tussen Cotecmar en Damen is een perfect voorbeeld van onze filosofie om “prioriteit te geven aan lokale ontwikkeling, zonder de wereldwijde expertise uit het oog te verliezen”.

In het artikel staat ook het volgende: ‘Nederland, was aanwezig met deelname van AEGIR-Marine BV, Boskalis, Curdin Trading, HR Piping, MarFlex, Praxis Automation Technology B.V., Royal Van der Leun, Thecla Bodewes Shipyards, Transocean Coatings, Van Oord en VDL Klima, bedrijven die deel uitmaakten van de grootste delegatie van Nederlandse bedrijven die ooit meededen. Voor hen was het een prettige ervaring, omdat het hen de mogelijkheid gaf om hun producten te delen en te tonen aan de hele wereld; naast het koesteren van kennis.’

Bekijk hier het hele artikel in de Semana, Colombiaanse Media. Ook interesse in deelname aan een MKB Lounge met NMT? Dat kan! Kijk hier voor meer informatie.