Logo Maritime Platform 2023 1 800X280

Op 28 maart staan maritieme innovaties in de schijnwerpers tijdens Maritime Platform

23 februari 2023

Dinsdag 28 maart is het zover, Maritime Innovation Platform in het Energiehuis in Dordrecht. Honderden rederijen, scheepsbouwers, binnenvaartondernemers, toeleveranciers en maritieme dienstverleners komen bij elkaar om maritieme innovaties in de schijnwerpers te zetten.

  • Welke technologieën kunnen de maritieme maakindustrie een koppositie opleveren?
  • Hoe ontwerp je schepen die flexibel zijn voor de toekomst?
  • Het wordt steeds drukker op de Noordzee. Hoe houden we het veilig en bevaarbaar?

De sprekers zijn onder meer Damen Shipyards, C-Job Naval Architects, DEKC, Marin en Future Proof Shipping. Bekijk het complete programma. Een uniek evenement, volledig gericht op de dagelijkse bedrijfsvoering. Benieuwd wie er ook komen? Bekijk hier de deelnemende bedrijven en organisaties.

Het gaat goed met de kaartverkoop, dus schrijf snel in!

NMT-leden ontvangen 25% korting op het ticket. Aanmelden kan via deze link. Gebruik de code MIP23PART25 (code invullen onder de bezoekersgegevens in het VIP code veld, alleen geldig voor de onderste 2 opties).

Sluit aan als partner

Interesse om aan te sluiten als partner en daarmee jouw bedrijf organisatie te profileren vooraf, tijdens en na Maritime Innovation Platform? Download de brochure met de partnermogelijkheden. Leden van NMT krijgen 15% korting op de partnerpakketten. Maritime Innovation Platform wordt georganiseerd door vakblad Schuttevaer en NMT. Meer informatie over Maritime Innovation Platform vind je hier.