Profiteer van de subsidie en maak een vliegende start in het maritieme netwerk van LISA community!

16 maart 2021

De Trade afdeling van NMT helpt haar leden met exportactiviteiten. Normaal via collectieve beursdeelnames en handelsmissies. Voor de online exportactiviteiten is NMT een samenwerking aangegaan met de Online Community LISA. LISA brengt gedreven internationale professionals bij elkaar uit de maritieme industrie. Ze delen ervaringen en inzichten en leren zo problemen sneller en beter op te lossen én gezamenlijke kansen te benutten. De community bestaat momenteel uit bijna 2.000 leden en groeit snel. Binnen LISA organiseert NMT o.a.
  • NMT Maritime MeetUps met reders en andere potentiële klanten.
  • Een maandelijkse Marktupdate waarin steeds een ander land wordt uitgelicht
  • Webinars met interessante (inter)nationale sprekers die deuren openen naar maritieme markten.
Naast de online events van NMT kun je ook online events volgen van andere Premium Members om je kennis te verbreden of je netwerk uit te breiden.

Maak een vliegende start als gratis Premium Member!

Lid worden van LISA is gratis, maar een Premium lidmaatschap levert je meer op. Je bouwt je eigen community en kunt online events organiseren voor jouw relaties. AEGIR Marine, ROG Shiprepair en Bachmann Electronic zijn een aantal NMT-leden al Premium Member zijn op LISA. LISA Community heeft een subsidieaanvraag voorbereid waarmee NMT-leden een jaar lang gratis Premium Member kunnen worden EN een half jaar lang betaalde begeleiding ontvangen. Een perfect moment dus om nu aan te haken en direct een vliegende start te maken. Op LISA community vind je alvast meer informatie.

Meer weten?

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat LISA precies te bieden heeft voor jouw bedrijf en hoe je van de subsidie gebruik kan maken? Neem dan contact op met onze Trade Managers Joella Lucas of Marjan Lacet.