Rotterdam Ship Repair 002 785X280

Rotterdam Ship Repair & Eerland Ship Repair

16 maart 2023

Aandelen Eerland Ship Repair BV (ESR BV) zijn recentelijk overgenomen door Rotterdam Ship Repair Holding BV. In diezelfde holding zit als werkmaatschappij ook Rotterdam Ship Repair BV (RSR BV) en daarmee is de werkmaatschappij  ESR BV een vol zusterbedrijf geworden van genoemd RSR BV.

ESR BV werkt als zelfstandige entiteit binnen de Rotterdam Ship Repair Holding en is complementair aan RSR BV. De bedrijven blijven ieder in hun beider markt opereren, maar gaan wel zoeken naar kosten reducties, inkoop voordelen en juiste capaciteit verdeling om zo de klanten kost effectief en efficiënt te kunnen blijven bedienen.

Rotterdam Ship Repair B.V is 11 jaar actief in de commerciële scheepsreparatie en heeft kantoor aan de Ophemertstraat 56 , Waalhaven- Rotterdam, met een eigen 115 mtr lange kade en 2 werkplaatsen. Voert reparaties uit aan schepen aan eigen kade en daarnaast middels “ flying squads ” aan schepen in binnen en buitenland op zowel motoren-  als staal & piping gebied.

Eerland Ship Repair B.V is sinds 1985 actief in de maritieme dienstverlening. ESR heeft haar werf aan de Ophemert straat 90, Waalhaven- Rotterdam, met een 210 mtr lange kade, werkplaatsen en dok. Volledig gecertificeerd voor laswerk aan staal, aluminium , RVS en Duplex. ESR heeft ook het kraanschip Marine Services 1, een uitstekend geoutilleerd zelf varend werk schip met in het ruim een overdekte werkplaats en aan dek een 35ton telescoopkraan

Beide bedrijven zijn klant gericht, innovatief en flexibel alsmede ISO 9001 en VCA gecertificeerd. Willem Eerland en Jan Kees Pilaar geloven in de synergie en combinatie van de bedrijven en voorspellen een goede, succesvolle en daarmee een bedrijfszekere toekomst.