Royal Van Der Leun (1)

Royal van der Leun - Vietnam, viert 9e jubileum

3 juli 2023

We willen graag enkele hoogtepunten delen van dit jubileumfeest, dat al plaatsvond op de nieuwe locatie. Ondanks de lopende bouwwerkzaamheden verzamelde iedereen zich vol enthousiasme om deze speciale gelegenheid te vieren.

Het feest diende als een opwarmertje na de intensieve inzet van de Vietnamese medewerkers. Ze hebben dagelijks toegewijd gewerkt aan productie- en operationele verantwoordelijkheden, terwijl ze tegelijkertijd bezig waren met de verhuizing en opzet van de faciliteiten in de nieuwe fabriek.

Tijdens de jubileumviering hebben is er toewijding erkend voor vijf uitzonderlijke medewerkers die vijf jaar van hun professionele carrière hebben gewijd aan Royal Van der Leun - Vietnam. Onze felicitaties gaan uit naar de heer Tan, de heer An, de heer Hai, de heer Tuan en mevrouw Thuy met hun vijfjarig jubileum!

Van de 37 fulltime medewerkers in Vietnam zijn er 21 al vijf jaar of langer bij het bedrijf, wat de sterke band en loyaliteit binnen de Royal Van der Leun familie illustreert. Diep- Hoang Hong is de algemeen directeur van de locatie in Vietnam. Haar onwrikbare toewijding en onvermoeibare inspanningen gedurende al die jaren, zowel op de bouwplaats als daarbuiten, zijn bewonderenswaardig.

Royal Van der Leun bedankt alle medewerkers, partners en belanghebbenden voor hun voortdurende steun en vertrouwen in Royal Van der Leun - Vietnam. Samen zijn er mooie mijlpalen bereikt.

Een mooie toekomst ligt in het verschiet, met binnenkort de opening van de nieuwe locatie!