Singapore, Colombia, Miami of Noorwegen? Schrijf je in!

29 november 2022

Het jaar 2023 staat alweer bijna voor de deur. In de eerste helft staat er al heel wat interessants op het programma. Ga mee naar onderstaande beurzen en ontdek de kracht van het NL Paviljoen. Of ga mee op handelsmissie en maak gebruik van ons netwerk. Wij helpen je graag, want samen laten we zien hoe sterk onze Nederlandse Maritieme Industrie is!

Colombiamar 

Van 8 t/m 10 maart 2023 vindt de beurs Colombiamar plaats in Cartagena. Colombia heeft grote ambities op het gebied van scheepsbouw en scheepsreparatie. Bekijk hier de video waarin Jan Willem van Bokhoven, van Holland House Colombia, vertelt waarom je zou moeten deelnemen. Schrijf je in.

Handelsmissie Cruisemarkt Ford Lauderdale

Van zondag 26 maart t/m vrijdag 31 maart 2023 organiseert Netherlands Maritime Technology (NMT) in samenwerking met het Nederlandse Consulaat-Generaal in Miami een handelsmissie voor de cruisemarkt. Een interessant programma met bezoeken aan de grote cruiserederijen zoals Disney Cruise Line, Royal Caribbean en Holland America Group. Daarnaast staat er een bezoek aan de beurs Seatrade Cruise Global in Fort Lauderdale op het programma,  Schrijf je in.

Sea Asia

Van 25 tot en met 27 april 2023 vindt Sea Asia plaats in Marina Bay Sands Singapore. Sea Asia wordt wereldwijd gezien als het toonaangevende platform voor de maritieme industrie. Bekijk hier het bericht waarin Ronald Epskamp, van Bachmann Electronic, vertelt over zijn ervaringen met Sea Asia. Schrijf je in.

Nor-Shipping

Van 6 t/m 9 juni 2023 vindt de beurs Nor-Shipping plaats in Oslo. Sterke focus op innovatie, vooruitstrevend op het gebied van autonoom varen en dé plek om je netwerk te vergroten en versterken. Door deel te nemen aan Nor-Shipping kun je in 4 dagen tijd veel potentiële klanten ontmoeten. Bekijk hier de terugblik van de netwerkdag op het NL Paviljoen in 2022. Schrijf je in.   Kalender NMT