Teus En Peter

Teus Visser neemt afscheid als Algemeen directeur bij Reikon BV.

31 oktober 2023

Teus Visser neemt afscheid als Algemeen directeur bij Reikon BV.

Teus Visser: “Het was geen eenvoudig besluit om deze stap te nemen. Afscheid nemen van een fantastisch bedrijf dat zich enorm mooi ontwikkeld heeft de afgelopen jaren en van een heel bijzonder team van mensen dat zich met hart en ziel inzet voor de klant, het bedrijf en elkaar. Prachtig om daar de afgelopen negen jaar deel van te hebben mogen zijn.”

Teus zal echter niet geheel uit het zicht verdwijnen aangezien hij per 1 januari 2024 zal starten als CEO van de Holding, Reikon Beheer, die onder andere eigenaar is van Reikon BV. 

Peter Zorge zal het stokje overnemen en is een bekende in de nationale- en internationale maritieme sector. Ruim 30 jaar werkte hij bij Koninklijke Econosto, het latere Eriks, waarvan de laatste 23 jaar als Director Business Unit Maritime. Sinds 1 juni van dit jaar heeft Peter al met het team van Reikon kunnen optrekken om daarmee de overdracht naadloos te laten verlopen. 

Reikon is een belangrijke speler in de maritieme sector met haar leveranciers als Azcue, Gefico, Detegasa, Headway en Ueberall. De afgelopen jaren heeft de organisatie een hele mooie groei doorgemaakt en het team van Reikon heeft er alle vertrouwen in deze lijn de komende jaren verder voort te zetten.