Studio Schuttevaer Rene En Sunniva

Unieke samenwerking NMT en Studio Schuttevaer tijdens Europort 2023

28 september 2023

Studio Schuttevaer is het live TV-programma van weekblad Schuttevaer. Normaal om de week te volgen via YouTube, maar tijdens Europort 3 dagen achter elkaar live vanaf het NL paviljoen in Hal 8.

Waar is nu meer maritiem nieuws te vinden dan tijdens de grootste maritieme vakbeurs van Nederland, Europort. Daarom gaat hoofdredacteur van Schuttevaer, René Quist, tijdens beurs dagelijks in gesprek met experts, toonaangevende bedrijven en koplopers over trends, actualiteiten, wetgeving en de impact op de maritieme sector.  En dat live vanuit een speciaal ingerichte studio in het NL Paviljoen in Hal 8.

Studio Schuttevaer bereikt gemiddeld 3.500 maritieme professionals. Zowel live kijkers, kijkers van de opname achteraf op het Schuttevaer Youtube-kanaal, lezers van de krant en de website en via social media kanalen. 

Zet jouw bedrijf in de schijnwerpers tijdens Europort

We bieden we jou als NMT lid de mogelijkheid om als tafelgast in de uitzending te zitten. Dit  betreft een item van 5-7 minuten, inclusief korte introductievideo die je ook zelf kunt gebruiken. Het regulier tarief is € 1.250 , maar NMT-leden betalen € 995 (excl. BTW).

Niet in de uitzending, maar toch zichtbaar?

Vlog dan mee met René. Regelmatig post hoofdredacteur René Quist korte vlogs op zijn LinkedIn-kanaal, waarin hij op karakteristieke wijze maritieme gebeurtenissen belicht. Deze video-updates hebben een trouwe en groeiende schare fans en worden ook gepost op het LinkedIn-kanaal van Schuttevaer. Voor een video van max. 1 minuut betaal je als NMT-lid € 500 (ex BTW). Ook dit materiaal krijg je voor eigen gebruik. 

Interesse om extra zichtbaar te zijn tijdens Europort? 

Neem dan contact op met Arie van Wiggen van ProMedia/Schuttevaer (06 2041 6079),  
Marko Visser (06 1841 7482) of Wouter Lokker (06 2880 3887).