Royal Van Der Leun 2

Van der Leun Vietnam opent feestelijk haar nieuwe kantoor en viert dit samen met het 10-jarig bestaan!

18 maart 2024

De opening van de nieuwe faciliteit in Haiphong werd groots gevierd en trok wel 185 gasten. Variërend van politici, klanten, collega's en leveranciers.

Het programma opende met een warm welkom en een informele borrel, gevolgd door een reeks optredens, toespraken, een rondleiding en een heerlijk diner en feest, allemaal in Vietnamese stijl.

Martin den Breejen, CEO van Royal Van der Leun, nam na de borrel het woord en deelde het verhaal achter de oprichting van de derde vestiging van Royal Van der Leun. Hij benadrukte daarbij de fundamentele rol die General Manager Diep Hoang speelde bij het realiseren van zijn visie. Bovendien ontving Diep een LEGO-model van een ASD2813-schip, een sleepboot waarvoor Van der Leun Vietnam alle elektrische installaties verzorgt. Martin den Breejen maakte lachend de opmerking: "Nu kunnen we zelfs onze eigen boten gaan bouwen!"

De nieuwe faciliteit werd officieel geopend door (van links naar rechts) Martin den Breejen, Diep Hoang, Le Trung Kien, Arnout Damen, Joris van Tienen en Anly den Breejen. De opening werd gemarkeerd door een symbolische handeling waarbij een grote glazen bol werd aangeraakt, wat resulteerde in verlichte berichten op de grote LED-bollen.

Tijdens het evenement werden ook vier personeelsleden die vanaf het begin werkzaam zijn bij de vestiging, in het zonnetje gezet. Diep Hoang, Anh Bui Duc, Khanh Dinh Duc en Huy Le Thi ontvingen een award als erkenning voor hun toewijding en inzet.

De nieuwe werkplaats en kantoor in Nam Cau Kien Industrial Park beslaan een indrukwekkend oppervlakte van 2500m², waarbij het kantoor zelf ongeveer 750m² groot is. De strategische ligging nabij diverse scheepswerven biedt talrijke voordelen. Het hoofddoel van deze nieuwe faciliteit is het verbeteren van de klantondersteuning, niet alleen binnen Vietnam maar ook in Azië en Australië. Bovendien bevordert het de samenwerking tussen de interne opleidingsprogramma's en externe opleidingsinstituten.

Van der Leun Vietnam dankt iedereen die aanwezig was bij deze belangrijke mijlpaal.

Op naar nieuwe en goede jaren van samenwerking en het behalen van nieuwe mijlpalen in de toekomst!