Win jij een Maritime Award in 2021?

31 maart 2021

Dit jaar worden weer de vijf prestigieuze 'Maritime Awards' uitgereikt. Reders, scheepswerven, toeleveranciers, studenten en ontwerpers komen voor een Award in aanmerking wanneer ze hun meerwaarde voor de Nederlandse maritieme wereld hebben aangetoond of een inspirerend voorbeeld van innovatiekracht binnen de sector zijn.

Feestelijke uitreiking

De 15e editie van het Maritime Awards Gala zou in 2020 plaatsvinden, maar dat werd door de coronapandemie onmogelijk gemaakt. Dit jaar worden de prijzen weer op een spetterende manier uitgereikt. Over de wijze waarop melden we later meer.

Meld je aan

Aanmelden voor de Maritime Awards is vanaf nu mogelijk. Klik op de naam van één van onderstaande Maritime Awards voor meer informatie.
  • Maritime Innovation Award, bedoeld voor bedrijven in de maritieme- en offshore toeleveringsindustrie met een innovatief product, proces of dienst. Inschrijving sluit op maandag 17 mei.
  • Maritime Award KNVTS Schip van het Jaar, wordt toegekend aan een in Nederland ontworpen en (af)gebouwd schip. Inschrijving sluit op vrijdag 16 april.
  • Maritime Designer Award, voor jonge maritieme ontwerpers met een vernieuwende aanpak. Inschrijving sluit op vrijdag 28 mei.
  • Maritime RNLN van Hengel-Spengler Award, voor de beste operationele innovatie, bedacht door studenten tot 35 jaar. Inschrijving sluit op maandag 4 juni.
  • Maritime KVNR Shipping Award, in het leven geroepen om een organisatie of persoon te eren, die de Nederlandse zeevaart in het afgelopen jaar middels een innovatie het meest vooruit heeft geholpen. Inschrijving sluit op donderdag 3 juni.
Twijfel niet en schrijf in.